Eveniment

INCONȘTIENȚA CLUJENILOR ÎN PANDEMIE: Petrecere cu 150 de oameni și lăutari, întreruptă de jandarmi

Scris de 185

Dacă mai era nevoie de dovezi privind inconștiența clujenilor în pandemie, o petrecere cu 150 de oameni a fost întreruptă de polițiștii din Dej. Șmecherași din Dej și Gherla sărbătoreau Sfântul Valentin, pe muzica de manele, cu șampanii scumpe. De la petrecere nu au lipsit nici lăutarii.

O petrecere cu 150 de oameni organizată la la Nick Ballroom, o sală de evenimente din Dej, a fost întreruptă de polițiști. Potrivita Antena 3, de la petrecere nu au lipsit lăutarii. Dar cum prostul nu e prost destul dacă nu e și fudul, persoane prezente la petrecerea ilegală s-au lăudat pe rețelele de socializare, iar după un scurt timp s-au trezit la ușă cu jandarmii. S-au dat niște amenzi pentru neresepctarea regulilor impuse de autorități în contextul pandemiei, iar apoi au plecat.

Peste câteva ore, polițiștii au revenit și au întrerupt petrecerea, deoarece rata de infectare din Dej se apropie de 3 la mia de locuitori.

Nu înțelegem de ce nu au întrerupt-o de prima dată. Dar Poliția Dej cam e o cloacă în care agenții fac paradă de fotografii la chefuri și partuze cu interlopii locali.

PENTRU A VĂ FACE O IDEE CAM DESPRE CE ESTE VORBA, ce încrengătură de afaceri oneroase este în jrul acestei săli ”de bal”, citiți:

VIDEO: Evaziunea fiscală de la Dej este afacerea patronilor de la Nick Ballroom. Fraţii au fost arestaţi preventiv. Juniorul are arest la domiciliu, contabilele sunt sub control judiciar

De altfel și cpmunicarea IPJ Cluj cu privire la eveniment este de toată jena:

„În jurul orei 18.30, cu ocazia verificărilor efectuate la un local de alimentație publică, s-a stabilit faptul că nu sunt respectate normele legale de distanțare socială, localul funcționând la aproximativ 60% din capacitate. Astfel, administratorul societății a fost sancționat în conformitate cu Legea 55/2020.

Totodată, cu ocazia unui alt control, efectuat în jurul orei 20.30, s-a stabilit faptul că același local continuă să funcționeze, la o capacitate de aproximativ 90%, motiv pentru care a fost luată măsura sancționării contravenționale a admistratorului societății și a fost dispusă încetarea activității.

 

Cele două sancțiuni aplicate la Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 sunt în valoare de 5.000 de lei”, a transmis IPJ Cluj.

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 7 hours Analiza
  Marțafoii Clujului, Alin Tișe și Emil Boc, au trimis la STS o adresă smiorcăită, de ciudă că Clujul a pierdut Cloud-ul Regional. Sunt Tișe și Boc izolați de PNL?
 • Acum 11 hours FOTOGRAFILA
  VIDEO/FOTO: Cluj-Napoca, ca un patinoar. N-a făcut ”OSĂ” Boc patinoar pe lacul din Parcul Central, a făcut iarna în tot orașul
 • Acum 19 hours Politica
  De la semnarea Proiectului în valoare de 60 de milioane de euro pentru digitalizare în regiunea de Nord-Vest a României a lipsit președintele CJ Cluj
 • Acum 20 hours Politica
  Rafila, reacție la dosarele de șpagă din sistemul medical: ”E inacceptabil ca personalul să primească bunuri materiale în schimbul serviciilor pe care le oferă. Recunoştinţa poate fi exprimată prin flori sau bomboane”
 • Acum 22 hours Din oras
  MAI UȘOR CU ANUNȚUL DE ANGAJARE PE SCĂRI! LEGAL, discriminarea în cuprinsul unui anunţ de angajare, pe criteriul genului şi al aspectului fizic ESTE INTERZISĂ
 • Acum 1 day Sport
  BUN SABĂU, BUNI JUCĂTORII U CLUJ! FC U Craiova – U Cluj 5-0, în etapa a 24-a din Superliga. Mai bine antrena Șurubaru, și așa ia bani degeaba
 • Acum 2 days In vizor
  FELICITĂRI, FAINE LUCRĂRI! ”Dottore” Bode a fost bun și ca ministru al Transporturilor
 • Acum 2 days PubliNews
  TeraPlast, cel mai mare producător român de materiale de construcții, a încheiat 2022 cu afaceri de 711 milioane lei, dar profitul a scăzut cu 64%
 • Acum 2 days Justitie
  CUM SĂ-ȚI PASEZI RESPONSABILITATEA, ROMÂNEȘTE: CA Cluj dă vina pe parchet pentru că violatorul din Cășeiu a fost eliberat: ”Judecătorul, sesizat cu 54 de minute înainte să expire reținerea”
 • Acum 2 days General
  Bărbatul care a violat o minoră în Cășeiu și nu a mai fost arestat că judecătorul a întârziat la serviciu, a fost prins de polițiști
 • Acum 2 days Din oras
  Până să se unească Cluj-Napoca cu Floreștiul, grație Supercom, s-a unit cu Pata Rât
 • Acum 2 days Politica
  Petre Daea: “Vaca trece prin mari greutăți. A devenit dușmanul planetei, e responsabilă că avem atâta poluare. România are 2 milioane de vaci și 9 milioane de mașini, și unele au două țevi”
 • Acum 2 days In vizor
  Începând de anul acesta, Educaţia din România va fi analizată în raportările pe baze de date ale OCDE “Education at a Glance”
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE