Eveniment

Incendiu în Băișoara pe zeci de hectare. Pompierii clujeni intervin, însă acțiunea este una de durată

Incendiul din localitatea clujeană Băișoara se întinde pe zeci de hectare de teren. Pompierii intervin la fața locului, însă din cauza terenului accidentat, acțiunea este una de durată. Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, nu există riscul ca incendiul să se extindă în zona de case. 

„Pompierii din cadrul Detașamentului Turda se află și în aceste momente la fața locului. În primă instanță a intervenit Garda de la Băișoara, iar în urmă cu puține momente a fost trimis în sprijin un microbuz de la Turda cu 8 subofițeri și un ofițer”, semnalau recent reprezentanții ISU Cluj.

„Nu avem încă o estimare exactă, dar incendiul de vegetație uscată se întinde pe zeci de hectare. Intervenția este cu atât mai dificilă din cauza terenului accidentat. Din informațiile primite, nu există riscul ca incendiul să se extindă la case. Misiunea va fi una de durată”, potrivit ISU Cluj.

„Pompierii supraveghează flăcările și intervin în limita posibilităților. La fel ca acum câteva ore, nu există riscul ca focul să se extindă la case”, au precizat reprezentanții ISU Cluj pentru Ziar de Cluj.

 

 

 

featured image: adrianjișa/facebook.com