In vizor

Incendiu de proporții în localitatea Mera. Trei persoane au primit îngrijiri medicale

Trei autospeciale pentru stins incendii și o platformă pentru intervenții la înălțimi au fost alertate, în această dimineață, în jurul orei 5.00, pentru a limita și lichida flăcările care au cuprins o casă de locuit din localitatea Mera.
Pompierii au găsit acoperișul casei, cu o suprafață de cca 150 mp, cuprins în totalitate de flăcări și locatarii iești din aceasta.
Intervenția promptă a pompierilor a evitat propagarea flăcărilor mai departe de limitele în care a fost găsit, precum și extinderea acestora la o a doua casă de locuit, situată la o distanță de cca 6 m față de prima casă.
Trei persoane au fost consultate de către două echipaje SAJ, dislocate preventiv la locul incendiului. Un bărbat de cca 60 de ani care a suferit o contuzie la un picior a fost transportat la spital.
Operațiunile de stingere și înlăturare a efectelor negative ale incendiului au durat mai bine de trei ore, iar din cercetările preliminare, se pare că incendiul a pornit de la coșul de fum neizolat corespunzător față de materialele combustibile.

Sursa info: ISU Cluj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *