Eveniment

Încă un accident în care a fost implicat un bărbat pe trotinetă electrică, în Cluj! Ar trebui interzis accesul trotinetelor pe șosea?

Accidentele în care sunt implicate persoane „călare” pe trotinete electrice sunt tot mai dese în marile orașe, iar Cluj-Napoca nu este o excepție. Cum nu este o excepție nici Floreștiul, cea mai mare comună din România. 

CITEȘTE ȘI: VIDEO O femeie pe TROTINETĂ a fost lovită în plin de o mașină. LEGEA TROTINETELOR a ajuns în SENAT

În lipsa unui regulament clar, trotinetele sunt extrem de vulnerabile mai ales când intră pe șosea, printre mașini. În aceste condiții, un nou accident în care a fost implicată o trotinetă electrică s-a produs astăzi în Florești, pe strada Avram Iancu. 

”În jurul orei 9.00 a fost alertat un echipaj SMURD din punctul de lucru Florești, că urmare a unui incident rutier în care a fost implicată o persoană ce mergea pe o trotinetă electrică, care a avut loc pe strada Avram Iancu din localitatea Florești. A fost consultat bărbatul de 33 de ani, se pare cu afecțiuni ușoare, și transportat la spital”, au transmis reprezentanții ISU. 

Poliția e legată momentan la mâini și nu știe cum să acționeze în cazul trotinetelor din trafic. Rămâne doar ca oamenii să conștientizeze riscul la care se supun atunci când folosesc trotinetele printre mașini sau oameni. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *