Din oras

Inaugurarea noului zbor Cluj-Napoca – Tel Aviv, amânată din cauza coronavirusului

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj este afectat de noul coronavirus. O companie aeriană care trebuia să inaugureze în mai zboruri pe ruta Cluj-Napoca -Tel Aviv a decis să amâne operarea acestor zboruri până anul viitor. 

Directorul Aeroportului David Ciceo a declara că din cauza efectelor coronavirusului compania aeriană a amânat inaugurarea acestor zboruri până anul viitor.

”Compania Sun D’Or trebuia în 24 mai să înceapă zborurile regulate Cluj – Tel Aviv ceea ce era un avantaj extraordinar. Avem un zbor de Tel Aviv, dar acesta era foarte important pentru că se măreau fregvențele și erau multe conexiuni din Tel Aviv. Ei ne-au anunțat că din păcate din cauza efectelor coronavirusului au anulat pentru acest an și vor relua anul viitor. Este vorba de o amânare, dar în acest an pe plan mondial va fi foarte multă prudență în ceea ce privește deschiderea de rute noi. Orice destinație nouă reprezintă un mare risc”, a declarat Ciceo.

Operatorul aerian de curse charter Sun d’Or, subsidiară a El Al Israel Airlines, cea mai mare companie aeriană din Israel ar fi trebuit să opereze două zboruri săptămânale pe ruta Tel Aviv-Cluj-Napoca.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *