Rautacisme

Inaugurare fără panglică, dar cu panglicari! Emil Boc a deschis circulația pe podul Fabricii, ca să o închidă iar

Scris de 990

Dacă Emil Boc ar fi o bicicletă, i-ar bate lanțu’. Altfel nu ne putem explica cum primarul nostru se poate lăuda că a inaugurat „provizoriu” un pod, pentru ca mai apoi să-l închidă. După care va urma o nouă inaugurare. Chestii complicate pe care nici Albert Einsten nu le-ar înțelege. 

„Deschiderea circulatiei pe Podul Fabricii (caracter provizoriu). Azi am deschis traficul pe podul Fabricii, pe toate cele 4 benzi de circulatie. Ca o forma de respect pentru cetateni, Primaria impreuna cu firma de constructii, au reusit sa deschida podul, cu caracter provizoriu, mult mai devreme in raport cu termenul de finalizare a lucrarilor, mai 2020.
Ce inseamna caracter provizoriu? In primavara, timp de 45 de zile, vom mai avea restrictii de circulatie, pe rand, pe cate o banda de circulatie, in vederea montarii panourilor fonoabsorbante si a inchiderii rosturilor de dilatatie. Podul are o lungime de aprox 300 de metri si a fost reabilitat de catre firma S.C. ARL Cluj S.A”, s-a lăudat Boc pe Facebook. 

Așadar, pentru a nu supăra clujenii (care oricum încep, în număr tot mai mare să-l taie de pe listă) Emil Boc s-a gândit să deschidă provizoriu podul Fabricii. În primăvara se va apuca de lucrări și circulația va fi iarăși blocată luni bune. „Din respect pentru cetățeni”, desigur. 

 

 

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 2 hours FOTOGRAFILA
  ”Numele meu e Pupu mic și v-am dat un Pupu mare, alături de Maestrul meu de Promisiuni electorale”
 • Acum 3 hours Justitie
  POZIȚIA CRINULUI. Întrebat dacă DNA se va sesiza în afacerea mașinilor BMW cumpărate de Poliție de la prietenul lui Klaus Iohannis, șeful DNA ne anunță că: ”Este posibil orice”
 • Acum 5 hours Jos palaria
  În Cluj-Napoca au fost montate 5 defibrilatoare în spații publice
 • Acum 5 hours Din oras
  OSĂ fie bine: Nu este gata ”lucrătura” de pe Kogălniceanu, dar s-a pornit șantierul de pe Universității. Studenții se vor parașuta la cursuri. Clujenii vin în Centru cu metroul
 • Acum 6 hours Politica
  Ministrul Muncii, Marius Budăi: ”Trebuie și vor fi majorate pensiile de la 1 ianuarie”
 • Acum 7 hours Editorial
  Un infractor nu recunoaște infracțiunea când se știe apărat de o gașcă de inși de același fel cu el
 • Acum 8 hours PubliNews
  ROMÂNIA: PE PODIUM LA CAMPIONATUL EUROPEAN
 • Acum 8 hours Sanatate
  Cluj: Vaccinare gratuită împotriva gripei. Cine sunt beneficiarii
 • Acum 10 hours Eveniment
  În zonele cu mai multe accidente se va plăti un RCA mai scump. Județul Cluj este pe locul trei la accidente în prima jumătate a anului 2022
 • Acum 11 hours Eveniment
  Un cerb a fost lovit cu mașina în Bonțida. Șoferul a ajuns la spital, animalul a murit
 • Acum 22 hours Eveniment
  Polițiștii au tras focuri de armă într-o localitate din Cluj, după ce un tânăr i-a tras un pumn în față unuia dintre ei
 • Acum 23 hours FOTOGRAFILA
  FELICITĂRI BOC pentru o asemenea lucrare de ”dorel” cu diplomă! Pe unde se mai duc riveranii la serviciu, la cumpărături, la școală, pe unde vine Ambulanța?
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE