Vocea ta

În timp ce Pivariu se construiește din vorbe-n vânt, ca nen-su Boc, floreștenii circulă ca sarmalele-n oală în transportul în comun

Pivărică, vorbește, măi, băiatule, cu nen-tu Boc, să vorbească cu dinozaurul acela de Neag de la Compania de Transport Local, să-și facă dracului datoria față de cetățenii din comuna ta plătitori de abonamente pe mijloacele de transport în comun. Că, vorba aia, bla-bla-bla, folosiți autobuzul, salvați Planeta, nu rămâneți în trafic. Dar ca să faci toate acestea, ar trebui ca voi să aveți bunul simț necesar de a pune la dispoziția cetățenilor servicii corespunzătoare, corecte, nu numai bifări pe niște liste.

Ne scriu nouă cetățenii, că tu ești ocupat să te bagi în poze cu nimicul, crezând că așa ai rezolvat priblemele comunității.

”Vă trimit niște fotografii cu situația din Florești în ceea ce privește transportul în comun al floreștenilor și cât de prost circulă autobuzele. Trebuie să stăm ca și sarmalele în cuctă, având în vedere că plătim abonamente. Și de fiecare dată stăm cu jumătățile de oră și cu orele după aceste mijloace de transport în comun.”

Mai precis, în comă.