Din oras

În Clujul în care copiii au locuri de joacă deplorabile în cartiere, primarul Boc a inaugurat un loc modern de joacă pentru căței

Scris de 1396

În Clujul în care copiii au locuri de joacă deplorabile în cartiere, primarul Emil Boc a amenajat un loc modern de joacă pentru căței. O realizare menită a le câștiga inima iubitorilor de animale (și, de ce nu, și voturile!).

„Loc de joacă pentru căței amenajat cu aparatură specifică în cartierul Grigorescu🐶🤗

Clujenii și prietenii lor patrupezi au de acum la dispoziție un spațiu de 2100 mp cu aparate și obstacole specifice sporturilor și exercițiilor canine. Parcul se află în cartierul Grigorescu, în apropierea magazinului CORA.

În viitor, luăm în calcul amenajarea unor astfel de spații și în celelalte cartiere ale orașului”, a postat primarul Emil Boc, pe pagina sa electorală de Facebook.

O parte dintre comentatori i-au sugerat edilului și alte lucruri care ar trebui făcute în Clujul în care cu o realizare frumos postată pe Facebook nu se face „cea mai bună calitate a vieții” pentru toți:

„Ar fi bine și în Mănăștur făcut un parc pentru căței, că se duc cu câinii în parc unde merg copiii și e plin de murdărie de câini, nici nu curăță după câini și pisici”, a sesizat Daniela Maria Mera.

„Scările de pe Cetățuie s-au desprins și rupt toate. Cine a recepționat lucrarea și de ce nu se iau măsuri? Îți rupi gâtul când le cobori…”, a comentat Alexandru Ilieș.

„Tăiați copacii între timp, că nu o să mai respirăm în oraș!!”, a reproșat Dana Fernea.

„Pista de biciclete?”, a întrebat, retoric, Dorel Vilt.

„Pentru copii?”, a întrebat un alt clujean.

„Felicitări… Să le faceți și trotuare și iluminat public exact ca la periferia orașului de 5 stele, bine, domnule BOC EMIL??!!”, i-a transmis, ironic, edilului, Florin Bercheșan.

„În țara asta numai grija câinilor trebuie să o purtăm, că poporul o duce din ce în ce mai greu!”, a remarcat Lucica Radovici.

„Tricolorul Românesc mai are loc prin Cluj? Întreb și eu așa”, a scris Grigore Zahiu.

„Poate faceți loc de joacă și pentru copiii din Mărăști, desființând barăcile din piață”, a sugerat Mariana Mărginean.

„Și în cartierul Zorilor dorim aparatură!”, a solicitat Hulea Elena.

„Foarte bine, domnule primar, dar în cartierul IRIS doar la alegeri se vine? Avem copii foarte mulți, într-adevăr, sunt și de etnie romă, dar nu au unde să stea toată ziua, sunt în stradă și între mașini pe stradă (Byron); am făcut de 2 ani o sesizare pe MyCluj și răspunsul a fost că se va face ceva când veți avea mobilier urban, se pare că încă nu aveți sau încă nu e momentul alegerilor”, a comentat Adi Crișan.ULTIMA ORĂ

 • Acum 40 mins Rautacisme
  A fost desființată o tabăra ilegală în Parcul Est. Administrația locală îi roagă pe clujeni să patruleze în locul Poliției locale care este pusă la îngrășat, să-și merite ”Prima de Osânză”
 • Acum 2 hours Justitie
  Bode vs UBB Cluj-Napoca începe cu o amânare
 • Acum 3 hours In vizor
  Cu mobilizare, la sfârșitul acestui an, OSĂ avem inaugurat un nou tronson al Autostrăzii Transilvania
 • Acum 3 hours Politica
  Guvernul vrea să își creeze propria companie de asigurări: polițele RCA, prețuri controlate de stat. Ciucă: “Am discutat cu CEC și ASF”
 • Acum 4 hours PubliNews
  Peste 1.000 de articole vestimentare se transformă în fapte bune, la târgul ReClothing, din Iulius Mall Cluj
 • Acum 4 hours Eveniment
  POATE DEVENI UTIL ŞI INUTILUL ŞURUBARU: SOS Cluj cere reinstalarea barierei plutitoare pentru deșeuri pe Someș. Cantitatea de gunoaie din râu e imensă
 • Acum 4 hours In vizor
  Transtelex: Regizorul Tompa Gabor l-a invitat la Cluj Napoca pe Janos Drabik, conspiraționistul-șef al Ungariei, recunoscut pentru teoriile lui despre cum controlează lumea evreii și masonii
 • Acum 4 hours Vocea ta
  #CMID: Țeapă dată cetățeanului, sub pavăza autorităților
 • Acum 5 hours Eveniment
  Blue Air intră în insolvenţă
 • Acum 5 hours In vizor
  PE CINE SĂ MAI CREZI? Federația Română de Fotbal anunță că UEFA nu a autorizat cererea federaţiei maghiare de afişare a hărții Ungariei Mari: „Revizionismul nu este acceptat în fotbal”
 • Acum 6 hours Politica
  Marcel Ciolacu: Fotbalul nu este politică! Frustrările revizioniste nu au ce căuta în competiţiile sportive. UEFA trebuie să retragă imediat acordul pentru folosirea hărţii Ungariei Mari pe drapele şi bannere
 • Acum 6 hours In vizor
  Csaba Asztalos, reacție fermă după ce maghiarii au primit acceptul să folosească harta Ungariei Mari: „Nu știu ce au avut în cap”
 • Acum 6 hours Eveniment
  Regizorul clujean Tompa Gábor va fi DECORAT cu Ordinul Artelor și Literelor în grad de Cavaler al Republicii Franceze
Citește și...
NOROC DE CACAO Din oras

Rahat românesc, ultimul răcnet

Nouă atracție în centrul orașului Cluj-Napoca pe strada Dávid Ferenc! În apropiere de magazinul Sora, […]

Recomandările redacției
TOP CITITE