In vizor

In cazul femeii batute cu bestialitate la Dej, se pare ca Danut Szengyorgyi este autorul. Dar cititi acest articol ca sa intelegeti mai multe

Imaginile in care o femeie a fost batuta crunt, langa Dej, au socat opinia publica pe buna dreptate, existand publicatii care sustin ca agresorul ar fi nimeni altcineva decat cunoscutul luptator de MMA, campion la kempo, Szentgyorgyi Petru Ionuţ.

Desi aveam informatii ca in acel video socant apar fratii Szentgyorgyi, mai mult, ca sub-omul care da cu picioarele si pumnii este Danut Szentgyorgyi, am abordat cu precautie filmarea. Aceasta a facut valva ieri, dupa niste ani buni de cand a fost realizata si tinuta pe un telefon, dar NICI ACUM nu exista dovada pertinenta ca Danut Szengyorgyi ar fi autorul bataii, ci doar speculatii. Cu atat mai putin exista dovada ca cel care se comporta ca un sub-om ar fi Ionut.

Daca se dovedeste ca Danut Szengyorgyi este autorul, gestul acestuia este extrem de reprobabil. Oricum trebuie sa ne punem intrebarea: DE CE VICTIMA NU A FACUT NICI O PLANGERE IMPOTRIVA BORFASULUI CARE A AGRESAT-O?

Fratii Szengyorgyi aveau potential de sportive buni, aveau un viitor frumos in fata, dar au dat-o de gard si acum infunda parnaia.

Un alt motiv pentru care Ziar de Cluj a abordat cu precautie aceasta filmare este faptul ca apare “oportun” in ziua in care justitia avea de judecat cu privire la Szentgyorgyi Petru Ionuţ. Deci, cineva a fost extreme de interesat ca ieri, si numai ieri, filmarea sa devina virala.

Ori noi nu mai credem in coincidente de pe vremea in care presa “profesionista” se facea de ras devenind goarna procurorilor fix in zilele in care celor din “lotul Gazeta” li se judecau mandatele de prelungire a arestului.

 

P.S.In astfel de cazuri, in ciuda faptului că politistii s-au sesizat din oficiu, dosarul va fi clasat. Motivele care vor sta la baza deciziei de clasare includ: lipsa plangerii penale ce trebuia formulata de catre victima si depasirea termenului de 90 de zile in care victima poate depune plangere. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *