In vizor

In cazul femeii batute cu bestialitate la Dej, se pare ca Danut Szengyorgyi este autorul. Dar cititi acest articol ca sa intelegeti mai multe

Scris de 5,028

Imaginile in care o femeie a fost batuta crunt, langa Dej, au socat opinia publica pe buna dreptate, existand publicatii care sustin ca agresorul ar fi nimeni altcineva decat cunoscutul luptator de MMA, campion la kempo, Szentgyorgyi Petru Ionuţ.

Desi aveam informatii ca in acel video socant apar fratii Szentgyorgyi, mai mult, ca sub-omul care da cu picioarele si pumnii este Danut Szentgyorgyi, am abordat cu precautie filmarea. Aceasta a facut valva ieri, dupa niste ani buni de cand a fost realizata si tinuta pe un telefon, dar NICI ACUM nu exista dovada pertinenta ca Danut Szengyorgyi ar fi autorul bataii, ci doar speculatii. Cu atat mai putin exista dovada ca cel care se comporta ca un sub-om ar fi Ionut.

Daca se dovedeste ca Danut Szengyorgyi este autorul, gestul acestuia este extrem de reprobabil. Oricum trebuie sa ne punem intrebarea: DE CE VICTIMA NU A FACUT NICI O PLANGERE IMPOTRIVA BORFASULUI CARE A AGRESAT-O?

Fratii Szengyorgyi aveau potential de sportive buni, aveau un viitor frumos in fata, dar au dat-o de gard si acum infunda parnaia.

Un alt motiv pentru care Ziar de Cluj a abordat cu precautie aceasta filmare este faptul ca apare “oportun” in ziua in care justitia avea de judecat cu privire la Szentgyorgyi Petru Ionuţ. Deci, cineva a fost extreme de interesat ca ieri, si numai ieri, filmarea sa devina virala.

Ori noi nu mai credem in coincidente de pe vremea in care presa “profesionista” se facea de ras devenind goarna procurorilor fix in zilele in care celor din “lotul Gazeta” li se judecau mandatele de prelungire a arestului.

 

P.S.In astfel de cazuri, in ciuda faptului că politistii s-au sesizat din oficiu, dosarul va fi clasat. Motivele care vor sta la baza deciziei de clasare includ: lipsa plangerii penale ce trebuia formulata de catre victima si depasirea termenului de 90 de zile in care victima poate depune plangere. ULTIMA ORĂ

 • Acum 4 hours PubliNews
  Mai multe branduri s-au alăturat campaniei Winter Sale din Iulius Mall Cluj, iar reducerile ajung până la 70%!
 • Acum 4 hours Politica
  Marcel Ciolacu după reținerea lui Pițurcă: ”Cred că nu va fi singurul caz!”
 • Acum 8 hours General
  L-A PUS LA LOC, PROBABIL CA SĂ-L POATĂ DA ÎNAPOI JOS, DAR DE DATA ACEASTA, “CU RESPECT”. Iuliu Maniu a revenit pe soclu
 • Acum 8 hours Politica
  “DOTTORE” LA “DOTTORE”, NU CRITICĂ “DOTTORATUL”. Ciucă despre acuzațiile de plagiat la adresa lui și a lui Lucian Bode: “Lăsăm să se desfășoare procesele din justiție”
 • Acum 8 hours Politica
  MINCIUNA, BOALĂ PROFESIONALĂ ÎN FAMILIA LIBERALĂ: Ligia Deca le-a spus liderilor PNL că Legile educației ar fi stat deja în consultare și că trebuie aprobate până în luna iunie pentru a nu pierde bani din PNRR. În realitate, proiectele nici acuma nu sunt publice!
 • Acum 8 hours In vizor
  În 2020, lui Piţurcă Jr. i se fluidizau în conturi 11 milioane de lei din conturile Ministerului Apărării. Luni, măştile neconforme din acel contract, l-au verticalizat pe Piţurcă Sr. direct în poartă la DNA
 • Acum 9 hours Din oras
  AICI SUNT VOTURILE DUMNEAVOASTRĂ: Primăria plătește 14 milioane de lei compensaţie pentru căldură clujenilor
 • Acum 9 hours Politica
  PSD își face planurile pentru preluarea conducerii Guvernului: puncte “fierbinți” în relația cu PNL
 • Acum 9 hours Jos palaria
  JOS PĂLĂRIA! Campanie pe #Clujul_Civic: “Haideți să îi încălțăm pe micuții de la Pata Rât. Eu pot trăi fără 100 de lei în portofel, dar ei cum pot trăi fără încălțăminte?!”
 • Acum 10 hours In vizor
  Din 2014 suntem anunţaţi că se va putea ateriza şi “cu ceraceaful pus pe geam” pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca. Banii ăia s-au topit ca şi o ceaţă. Acum suntem “ameninţaţi” cu un nou sistem ultra-modern. BONUS: care este diferenţa dintre cei 150 de metri din 2014 şi cei 150 de metri din 2023? S-a devalorizat şi metrul de atunci?
 • Acum 10 hours In vizor
  Cum arată un proiect european la Dej. Apa din rigole refulează prin canalizare în casele oamenilor
 • Acum 11 hours In vizor
  VAL DE REVOLTĂ LA CLUJ DUPĂ CE STATUIA LUI IULIU MANIU A FOST TRATATĂ CA UN DEŞEU: “Spargerile de asfalt, rebordurările continuă în Cluj fără ruşine”. Constatăm că Boc nu ştie ce să mai mintă
 • Acum 12 hours Din oras
  DE CE NU NE MIRĂ? După ce a pus monopol pe Cluj, Supercom își dă arama pe față: tarifele aproape s-au dublat, dar gunoiul nu e ridicat
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE