Rautacisme

În 30 septembrie, Ziar de Cluj publica un film cu un pui de vulpe în baza din Gheorgheni. Frumos și jucăuș. În noiembrie, un prostoi se sperie, face un film și-l dă altor prostoi să facă ”știre”

Ziar de Cluj, în 30 septembrie: În această dimineaţă, în Baza sportivă Gheorgheni, din Cluj-Napoca, a fost filmat un pui de vulpe. Simpatic şi cam speriat. Fără alte comentarii și spaime de asistat mintal în fața unei minuni a naturii.

Cluj24, în 10 noiembrie: Vulpe într-o bază sportivă clujeană. „Se comporta ciudat, vine spre oameni. Ce e de făcut?”. Dacă e turbată…

Prin urmare, hai să facem subiect de presă panicardă, că panica dă click-uri și putem să ne lăudăm cu ”traficul” de unici, din spaimele unui prostoi care a filmat un pui de vulpe și i s-a părut că e ”suspect” faptul că acesta este prietenos. A și dat diagnostic: ”dacă e turbat”?

Apoi a dat filmul altor prostoi ca să facă ăia o solicitare publică la autorități.

Lăsați, băi, puiul de vulpe unde l-am găsit noi acum mai bine o lună. E ”acsaă”, baza sportivă este peste casa lui, nu el în baza sportivă. E prietenos că probabil a interacționat cu oameni inteligenți până acum, nu cu prostoi care se sperie de propria umbră, dar n-ar pregeta să se urce beți sau drogați la voan – dacă tot este să facem procese de intenție.