Din oras

Imobil de locuințe de 7 etaje pe Năvodari. Constructorul se raportează la înălțimea Centrului Cultural Transilvania, inexistent

Scris de 892

Constructorul unui bloc de locuințe de 7 etaje de pe strada Năvodari se raportează în ceea ce privește regimul de înălțime la Centrul Cultural Transilvania, un proiect inexistent. În acest caz, probabil că și blocul va fi inexistent. Vecinii sunt nemulțumiți de această construcție deoarece în zonă sunt case și imobile cu un regim de înălțime de maxim P+3.

Vecinii acuză că prin accest proiect va crește traficul și poluarea. De asemena, zona de va aglomera și mai mult și se pierde caracterul liniștit al zonei.

Cea mai mare problemă o va reprezenta însă traficul. Zona este deja foarte aglomerată, strada Năvădari este îngustă iar circulația este afectată de mașinile parcate. 

”Având în vedere că strada Năvodari este și în acest moment intens circulată, construirea unui imobil cu un număr atât de mare de apartamente, ar crește simțitor numărul participanților la trafic, fapt care ar îngreuna și mai mult traficul supraaglomerat”, consideră vecinii.

Construcția ar urma să fie ridicată pe strada Năvodari numărul 2, pe locul fostei fabrici Vel Pitar și va avea un regim de înățime de (1-3) S+P+7E.

În ceea ce priește construcția Centrului Cultural Transilvania a rămas la stadiul de proiect, iar în acest an nici măcar Boc nu l-a mai inclus printre proiectele prioritare. Boc a tot așteptat să găsească un investitor interesat să dezvolte acest proiect în parteneriat public privat, dar nimeni nu a fost interesat.

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 3 hours Politica
  ”Pure invenții”, sau lui Vasile Dîncu ”i se arată pisica remanierii”?
 • Acum 15 hours Vocea ta
  Azi s-au demontat, pentru totdeauna, poveștile lui Emil ”OSĂ” Boc despre Oraș: ”Nimeni nu este uitat, nimeni nu este lăsat în urmă. Orașul pentru oameni, nu pentru profit. Eco, nu ego”
 • Acum 18 hours In vizor
  Cum a fost la festivalul romilor din Cluj, unde nu participă nici o autoritate publică: ”Lasă că vine Boc cu nevasta-n spinare, ca la Untold”
 • Acum 23 hours Vocea ta
  INVITAȚIE LA KHETANE PE TEMA JUSTIȚIEI SOCIALE: ”Vă invităm la un exercițiu de reflecție și solidaritate, pornind de la cazul clujenilor care locuiesc în cartierul Pata Rât al Clujului”
 • Acum 23 hours In vizor
  CLUJENII SE PLÂNG DE BETOANE, numai Emil Boc vede cu oglinda strâmbă a ”bunelor practici” și cum crește spațiul verde mai ceva ca promisiunile în campania electorală.
 • Acum 2 days In vizor
  ”Pornohaci” invitat la Zilele Comunei Jucu. Pe bani publici. De ce?
 • Acum 2 days In vizor
  Pro TEMBEL l-a omorât pe Florin Salam. Acesta susține că zvonurile sunt o exagerare. Fără să își ceară scuze, prompteriștii au șters știrea de pe site
 • Acum 2 days Jos palaria
  JOS PĂLĂRIA! Vernisaj Darius Ludwig la Khetane!
 • Acum 2 days FOTOGRAFILA
  BAȘI, ARTIFICII ÎN NOAPTE, BETOANE ȘI CLAXOANE: Bine că amicul Videanu livrează, că Emil Boc dalează. Dacă și ce e pe malul Someșului în Grigorescu e parc, atunci să ne fie nouă rușine! Că nu protestăm
 • Acum 2 days Din oras
  Garibaldi, podul care ”OSĂ” fie modernizat încă din 2014. Ecoul lui Boc, Dan Tarcea, a mai zis și el niște cuvinte despre cum ”OSĂ” fie mai frumos, mai trainic și mai arătos
 • Acum 2 days Din oras
  ZILELE CULTURII MAGHIARE DIN CLUJ-NAPOCA: Ministrul Culturii din Ungaria și nunțiul apostolic în România, la sfințirea Bisericii ”Sf. Mihail” după restaurare
 • Acum 2 days Din oras
  Emil ”OSĂ” Boc și-a sos ”Ecoul” și ”Inutilul” pe stradă să se tragă-n chip cu niște puble de gunoi inteligente. Cel mai inteligent lucru la aceste pubele este afacerea de cumetrie prin care au fost achiziționate de la ex-penelistul Doru Stoica
 • Acum 2 days Politica
  PSD: Nu susținem diminuarea schemei de compensare a prețurilor la energie, ci reglementarea pieței
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE