Din oras

Idiot Wind: Discursul primarului Emil Boc dedicat culturii naționale, spulberat de o rafală de vânt: „Avem vremuri mai cu vânt, vremuri mai friguroase…”

Scris de 715

„Cu ocazia Zilei Culturii Naționale”, edilul Emil Boc a adresat un mesaj de pe platoul Teatrului Național din Cluj-Napoca. În timpul discursului, eșarfa tricoloră a edilului a fost luată de vânt, iar drapelele României și Uniunii Europene au fost trântite la pământ.

Edilul Boc le-a mulțumit tuturor oamenilor de cultură din Cluj și a afirmat că fără cultură nu ar exista democrație.

„Fără cultură nu am avea democrație. După cum scrie pe peretele din Sala Filarmonicii din Cluj, de la Casa Universitarilor – „Prin Cultură la Libertate”!

Fără cultură n-am ajunge să trăim într-o societate democratică”, a declarat Emil Boc.

Discursul primarului a fost întrerupt însă de rafalele de vânt.

La un moment dat, eșarfa tricoloră a primarului a căzut la pământ, iar drapelele României și ale Uniunii Europene arborate pe platoul Operei din Cluj au fost puse la pâmânt.

„Numai un pic să…

Ai grijă de steaguri! Ia-l, te rog”, s-a adresat Emil Boc.

„Avem vremuri mai cu vânt, vremuri mai friguroase…”, a făcut haz de necaz edilul clujean, reluându-și discursul despre rolul culturii în democrație.ULTIMA ORĂ

 • Acum 2 hours Rautacisme
  Emiluț, reacție de curtea din dos a grădiniței la declarațiile lui Drulă: ”Trebuie ţinut departe de Cluj”
 • Acum 7 hours Politica
  Drulă s-a dezlănţuit la adresa primarului Emil Boc numindu-l mincinos, incompetent și paralel cu proiectele mari de infrastructură. Cum va da Boc de gard metroul și centura metropolitană?
 • Acum 8 hours Rautacisme
  Clujul devine și mai ”smart” prin amplasarea a 4 toalete inteligente „în zonele turistice intens frecventate și în spațiile de agrement” din Piața 1 Mai, str. Bucium, Piața Mărăști și Parcul Detunata
 • Acum 9 hours Politica
  ”DOSARUL CU ȘINĂ” PRIMEȘTE O LOVITURĂ: Documentele financiar-contabile nu vor mai trebui arhivate 50 de ani, ci doar 5 ani. Legea a fost promulgată
 • Acum 10 hours Justitie
  Cică abia se descurcă cu banii, dar a preluat afacerea de milioane de la fostul consilier judeţean Traian Florinel Cuc, judecat pentru evaziune
 • Acum 10 hours Sanatate
  Clujul, din nou, în topul COVID
 • Acum 11 hours Sanatate
  Numărul cazurilor COVID crește alarmant. Anunțul ministrului Sănătății: “Numărul de decese, din fericire, rămâne mic” (…) “Estimăm o creștere a infectărilor”
 • Acum 11 hours Politica
  Noroc cu Daniel Buda că mâncăm porcul “ieftin şi bun”: “Fără subvenții, un kg de carne de porc ar costa 60 de euro”. Şi cât ar fi costat dacă clasa politică nu ar fi distrus întreaga Agricultură, din România?
 • Acum 12 hours Cooltura
  Cea mai recentă premieră a Naționalului clujean: teatru pe tonalități de alarmă antiaeriană cântată la saxofon
 • Acum 13 hours Editorial
  În maximum 30 de zile Rareş Bogdan nu va accepta ceva. Orice, numai să fie într-o zi de marţi. Ca să „scârţi-scarţi”!
 • Acum 14 hours Din oras
  IPOCRIZIILE LUI EMIL BOC: Una fumăm în spaţiul public, alta în scris, oficial. Nu a reuşit să ia Băile Someşeni? Băile Someşeni pot să piară!
 • Acum 16 hours Sport
  U Cluj a fost ciuca bătăilor în stagiul de pregătire din Austria
 • Acum 1 day General
  Gazeta de Cluj a câștigat procesul intentat de un contabil cercetat pentru evaziune
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE