Din oras

Ideotii pot fi ascultati FM incepand cu 16 iunie

Scris de 571

Un nou produs media cu abordare inedita pentru segmentul audio-vizual al presei din Romania! Ideeotii este cea mai nou emisiune radio difuzata la nivel national de Radio Impuls. Va fi produsa la Cluj si transmisa in direct prin statiile locale din Cluj-Napoca, Timisoara, Sibiu, Constanta si Bucuresti. Noua emisiune va intra in grila de programe luni, 16 iunie, in drive time, in intervalul orar 16.00 si 19.00.

Cea mai tare emisiune de radio, de la Coelio incoace”, cum o numesc cei care o produc, mizeaza pe o abordare aparte pentru segmentul audio-vizual al presei din Romania. Elementele satirice si pamfletare, care caractezizeaza Ideeotii, vor fi completate si alimemnate de prezenta puternica in online.

“Ascultatorii pot contribui in timp real si pot modifica structura emisunii, folosind retelele sociale, prin interventii in rubricile intitulate sugestiv: Ghiolbani in trafic, AutoSelfie, Street Fashion, Info Trafic, Piesa cu miros de naftalina, Live cu Formatia si Tema Ideeoata a Zilei. In fiecare miercuri de la ora 18.00, David & Six Martini, cea mai celebra trupa de coveruri din Transilvania, este invitata permanent in studio”, spun reprezentantii Radio Impuls.

Ideeotii este creatia lui Dodo Mesaros si a lui Razvan Rotis, doua personaje cunoscute in Transilvania si in mediul online datorita parcursului lor profesional. Cei doi isi propun sa fie cei mai fini critici ai cotidianului si ai superficialitati.

Dodo Mesaros are peste 10 ani de experienta in audio-vizual. A fost gazda unor emisiuni radio cunoscute, a fondat primul radio de mall din Romania si a realizat emisiuni TV la TVR Cluj si TVR 3.

Razvan Rotis este „cel mai pozitiv om de pe Pamant“ si pe langa calitatile lui native de a transmite buna dispozitie, a obtinut diploma de masterul in muzica si Cerbul de Aur castigat alaturi de Razvan Krivach.

Ideotii pot fi ascultati din 16 iunie, de luni pana vineri de la 16.00-19.00, la Radio IMPULS in Cluj Napoca – 101,5 FM; Timisoara – 93,9 FM; Sibiu – 88,4 FM; Constanta – 96,9 FM si Bucuresti – 88 FM! si online accesand www.radio-impuls.ro.

In deschiderea emisiunii vor canta live, in studio, Arpi – concurent la Vocea Romaniei – and Zip Band!ULTIMA ORĂ

 • Acum 7 hours In vizor
  Însuși El, Excelența Sa, Emil Boc, în Marea Înțelepciunea Sa s-a gândit că e frumos să se apuce de modernizări și să pună la pământ statuia lui Iuliu Maniu, fix cu câteva zile înainte de comemorarea a 70 de ani de la moartea sa în închisoarea de la Sighet
 • Acum 9 hours PORTRET
  DACĂ ȘI NEA’ CEAȘCĂ TĂIA ACCESUL GRATUIT LA ÎNVĂȚĂMÂNT (care e înscris și acum în Constituție), mai ajungea Dîncu din Runcu Salvei să se joace de-a politicianul? Vicepreședintele PSD susține privatizarea învățământului preuniversitar
 • Acum 9 hours Din oras
  Cu lucrările nerecepționate, dar trecut ca reușită a măreței administrații ”Bociene”, Parcul Tineretului – Pădurea Clujenilor, intră în renovare
 • Acum 15 hours Din oras
  Viral pe Tik Tok: O cămilă paște-n Cluj
 • Acum 15 hours Din oras
  URMEAZĂ STAȚIA OSĂ METROUL, PRELUNGIREA LICITAȚIEI cu încă o lună
 • Acum 16 hours In vizor
  NOROI ARENA. Jucătorii Rapidului: ”Un teren jalnic. Aveam noroi până la genunchi”. ”U” Cluj, o remiză jalnică
 • Acum 17 hours FOTOGRAFILA
  ”Strâmtoratul” buget al Clujului își permite aruncarea banilor pe apa Someșului navigabil
 • Acum 1 day Editorial
  Prostoii visează la anticipate. Din 1991 aud cuvântul acesta, dar n-am participat decât la ”anticipăpate”. Care ar fi șansele?
 • Acum 1 day Din oras
  BRAVO, EMIL BOC, PARTIDUL COMUNIST ROMÂN ÎȚI MULȚUMEȘTE: Statuia lui Maniu, dată jos cu excavatorul. Finanţatorul statuii, academicianul Emil Borzo: ”Sunt şocat”
 • Acum 1 day Straineze
  SLUGA MOSKOVEI, Viktor Orban, preia retorica Rusiei: ”Dacă trimiți arme Ucrainei, (…) indiferent ce spui, ești în război”
 • Acum 2 days General
  10 ani cu Ziar de Cluj
 • Acum 2 days Politica
  Ciolacu anunță politica fiscală a PSD: Companiile mari să plătească la fel ca și micile companii un impozit de cel puțin 1% din cifra de afaceri. Impozitul pe dividende e prea mic față de Germania
 • Acum 2 days Din oras
  “Încă o mizerie marca prof. Ștefan Florian” – un neurochirurg din generatia noua il face praf pe “vedeta” Spitalului Transilvania, detinuta de Abu Arif Khaled. Florian, ratatul moral al medicinei clujene
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE