Din oras

Ideotii pot fi ascultati FM incepand cu 16 iunie

Un nou produs media cu abordare inedita pentru segmentul audio-vizual al presei din Romania! Ideeotii este cea mai nou emisiune radio difuzata la nivel national de Radio Impuls. Va fi produsa la Cluj si transmisa in direct prin statiile locale din Cluj-Napoca, Timisoara, Sibiu, Constanta si Bucuresti. Noua emisiune va intra in grila de programe luni, 16 iunie, in drive time, in intervalul orar 16.00 si 19.00.

Cea mai tare emisiune de radio, de la Coelio incoace”, cum o numesc cei care o produc, mizeaza pe o abordare aparte pentru segmentul audio-vizual al presei din Romania. Elementele satirice si pamfletare, care caractezizeaza Ideeotii, vor fi completate si alimemnate de prezenta puternica in online.

„Ascultatorii pot contribui in timp real si pot modifica structura emisunii, folosind retelele sociale, prin interventii in rubricile intitulate sugestiv: Ghiolbani in trafic, AutoSelfie, Street Fashion, Info Trafic, Piesa cu miros de naftalina, Live cu Formatia si Tema Ideeoata a Zilei. In fiecare miercuri de la ora 18.00, David & Six Martini, cea mai celebra trupa de coveruri din Transilvania, este invitata permanent in studio”, spun reprezentantii Radio Impuls.

Ideeotii este creatia lui Dodo Mesaros si a lui Razvan Rotis, doua personaje cunoscute in Transilvania si in mediul online datorita parcursului lor profesional. Cei doi isi propun sa fie cei mai fini critici ai cotidianului si ai superficialitati.

Dodo Mesaros are peste 10 ani de experienta in audio-vizual. A fost gazda unor emisiuni radio cunoscute, a fondat primul radio de mall din Romania si a realizat emisiuni TV la TVR Cluj si TVR 3.

Razvan Rotis este „cel mai pozitiv om de pe Pamant“ si pe langa calitatile lui native de a transmite buna dispozitie, a obtinut diploma de masterul in muzica si Cerbul de Aur castigat alaturi de Razvan Krivach.

Ideotii pot fi ascultati din 16 iunie, de luni pana vineri de la 16.00-19.00, la Radio IMPULS in Cluj Napoca – 101,5 FM; Timisoara – 93,9 FM; Sibiu – 88,4 FM; Constanta – 96,9 FM si Bucuresti – 88 FM! si online accesand www.radio-impuls.ro.

In deschiderea emisiunii vor canta live, in studio, Arpi – concurent la Vocea Romaniei – and Zip Band!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *