FOTOGRAFILA

Ia să vedem, în ritmul acesta de lucru, în cât timp OSĂ fie gata lucrările de pe strada Dragalina?

Un clujean a surprins o echipă consistentă de muncitori care mai mult stăteau în zona Astoria, pe șantierul recent deschis pe strada General Dragalina.

Acesta a postat imaginea pe grupul de Facebook Clujul Civic și a cerut Primăriei măsuri complementare pentru fluidizarea traficului, ca urmare a restricționării circulației pe această arteră.

”Nu știu câți oameni sunt în groapă și chiar lucrează, pentru că așteptam la semafor, dar eu număr unul care atunci cobora și încă 12 care stau pe margine și se uită în abis. Oare altceva nu mai era de lucru pentru oamenii ăia pe toată strada Dragalina? Cred că o să mai dureze puțin până OSĂ termine lucrările. Între timp, oare nu se poate redeschide temporar traficul de la pod Napoca la Opera Maghiară? Sau să se prelungească timpul pentru culoarea verde a semafoarelor dinspre Grigorescu spre Horea și invers? În intersecțiile de la gară spre Gruia, Horea cu Barițiu, Iuliu Hosu cu Barițiu… cel puțin astea îmi vin acum în minte. Sau alte variante care să desfunde puțin traficul. Poate vin cu o soluție oamenii care se ocupa de chestiile astea… nu știu exact cine sunt ei ,dar poate știu domnii Emil Boc și Alin Tișe”, a scris Flaviu Cernat pe grupul Clujul Civic.

 

Foto: Falvliu Cernat/Clujul Civic