Eveniment

HOȚUL PROFESIONIST din Piața Muzeului, prins de polițiști! A dat patru lovituri în cinci zile

Hoțul profesionist care a jefuit un clujean într-un restaurant din centrul Clujului a fost prins de autorități. 

Conform comunicatului IPJ, hoțul are 50 de ani și ar mai fi dat trei astfel de „lovituri” înainte de a fura 3000 de lei din buzunarul unui om ce lua cina în restaurantul Muura. 

CITEȘTE ȘI: VIDEO Cluj-Napoca, paradisul HOȚILOR PROFESIONIȘTI! Un bărbat a fost prădat într-un restaurant de LUX: „Nu mai sperăm să recuperăm paguba”

„IDENTIFICAT ȘI REȚINUT PENTRU FURT CALIFICAT ÎN FORMĂ CONTINUATĂ

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 1 Poliție au identificat și reținut pentru 24 de ore un bărbat bănuit de comiterea mai multor furturi.
Conform probatoriului administrat, la data de 5 ianuarie a.c., în jurul orei 20:00, cel în cauză – un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Cluj-Napoca, aflându-se în
incinta unui restaurant din Piața Muzeului, ar fi profitat de neatenția persoanei vătămate și i-ar fi sustras acesteia un portmoneu din buzunarul hainei care era
așezată pe spătarul scaunului. Astfel, i-a cauzat acesteia un prejudiciu de peste 3000 de lei. În urma investigațiilor efectuate, s-a stabilit că bărbatul ar mai fi comis trei
furturi în perioada 15 – 22 noiembrie 2019, din imobile situate pe raza municipiului Cluj-Napoca, cauzând un prejudiciu de circa 300 de lei. În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de furt calificat în formă continuată, faptă prevăzută de Codul penal.
În cursul zilei de azi, bărbatul a fost plasat sub control judiciar de către magistrați
”, a anunțat Poliția Română.

De asemenea, cei de la IPJ roagă oamenii să fie mult mai atenți, pentru a nu risca să își piardă bunurile de valoare: „Sunt hoți care profită de neatenția persoanelor prezente în restaurante, de mediul care îmbie la relaxare și destindere și acționează în scopul sustragerii de bunuri. Se așează aproape de aceste persoane și speculează momentul prielnic și modul de acțiune în funcție de împrejurările concrete. O haină lăsată pe spătarul unui scaun, în afara câmpului vizual, poate reprezenta o invitație la buzunăreală pentru cei predispuși la comiterea de furturi. Fiți atenți la persoanele din jurul dumneavoastră și acordați o mai mare atenție bunurilor de valoare!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *