Din oras

Hotel Transilvania vinde mobila second hand

Vestea a fost postata pe un site de anunturi si zeci de oameni au profitat de chilipir. Oficialii hotelului spun ca e vorba de mobila veche, inlocuita de aproximativ un an. „Stocul” e pe terminate. 

Paturi, saltele, masute, noptiere, fotolii si candelabre au scoase la vanzare inca de la inceputul anului, dupa cum a precizat angajatul hotelui care le arata celor interesati “marfa” pe care obiectivul a scos-o la vanzare.

“Acum nu mai sunt multe lucruri, cele mai multe s-au vandut. Au venit si oameni care au dus mobilier cu camionul, pentru pensiuni, case de vacanta si chiar pentru casa lor. Mai devreme a venit o doamna, sa ia un pat pentru tatal ei, ca i s-a rupt cel de acasa”, a marturisit acesta.

Se mai gasesc, astfel, stivuite, cateva cadre de pat care se vand cu 50 de lei, noptiere cu 25 de lei si candelabre. Mai sunt si niste saltele de o persoana, invelite in matase galbena, care insa nu se mai vand, pentru ca nu sunt in stare buna.  

“Am schimbat mobilerul, desi avea numai 7 ani. Era facut de fabrica Bonanza, din lemn solid, insa a fost nevoie sa il schimbam. Nu ne-a obligat legea, ne obliga clientii, standardul la care vrem sa ne mentinem”, a explicat Lorinczi Laszlo, directorul hotelului.

Inainte de a vinde, hotelul a donat vesela si mobilier la un camin de batrani din apropierea Clujului.

“Am mai dat si la angajati, care au dorit. O parte din lemn l-am folosit la reparatii. Am scos restul la vanzare, la preturi modice. Erau toate pe inventar, trebuie sa consemnam ca au fost date pe o suma de bani”, a mai explicat directorul.

In prezent, hotelul are 27 de camere. S-a numit in perioada comunista si “Vladeasa”, iar inainte era “Regina Angliei”. Legenda spune ca acesta a fi Hotelul Royal in care a poposit Jonathan Harker, personajul principal al romanului Dracula.

“Stiu ca s-a facut un film de animatie cu numele “Hotel Transylvania”, am si urmarit o parte, la mine in birou, dar nu mi-a placut prea mult. Nu cred ca ar merge sa folosim acest brand. Ar trebui sa avem macar o camera amenajata in acest stil, daca nu tot hotelul, iar noi avem o clientura care nu ar agrea asa ceva”, a punctat Lorinczi. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *