Rautacisme

Hora Uoranu (sic!) pedaleaza numai sub lumina blitzurilor

Insotit de adjunctul sau Ioan Oleleu si zeci de angajati ai Consiliului Judetean (CJ) Cluj, Hora Uoranu (sic!) a sarbatorit „biciclind”, in avans cu trei zile, Ziua Europeana fara Masini. El a celebrat insa altceva: „Saptamana Mobilitaii” (sic!), dupa cum si-au scris pe tricouri. Pe toate cele 50.

„Cu acest prilej, CJ Cluj si-a propus sa sensibilizeze cetatenii cu privire la folosirea transportului in comun, a bicicletelor si a mersului pe jos, in detrimentul transportului auto, fapt pentru care i-a invitat pe toti cetatenii sa marcheze aceasta zi prin acţiuni simple, precum renuntarea deplasarii la serviciu cu autoturismul personal”, scria Horea Uioreanu pe blogul personal, dar si pe pagina sa de Facebook.

Iar biciclistii din oras tin sa-i raspunda: am pedala mai des, daca am avea pe unde!

An de an la pedala

Anul trecut, precum Ana lui Manole, pe frig si ceata, Uioreanu biciclea prin Borhanci, in fata camerelor de filmat, la 7.30 dimineata. Anul acesta, ca sa nu-l mai prinda racoarea de dimineata , presedintele CJ Cluj a ales sa pedaleze la ora amiezii, cand gradele din termometru au fost putin mai ridicate. Tot in fata camerelor de filmat!

Cu aceasta ocazie, Ziar de Cluj vrea sa ii reaminteasca domnului Uioreanu ca Ziua Europeana fara Masini se sarbatoreste pe data de 22 septembrie, adica duminica. Domnia sa stie insa prea bine ca duminica sunt sanse mai mici sa fie aplaudat, filmat si fotografiat.

http://www.youtube.com/watch?v=f6kLNcsJYgg

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *