In vizor

Hoațele minore și familiile lor terorizează zilnic clujenii de pe strada Oașului: s-au luat la bătaie, lovind cu pietre mașinile parcate – VIDEO

Scris de 7,484

Hoațele minore reprezintă o problemă pe care autoritățile clujene nu reușesc să o gestioneze. Acestea sunt deja celebre pentru faptul că recurg la violență pentru a fura telefoane sau bani în special de la copii mai mici care nu reușesc să se apere. 

Poliția nu poate să le facă mai nimic până la vârsta de 14 ani, astfel că ele continuă să terorizeze clujenii. Emil Boc a reușit să se facă de râs când a afirmat că problema a fost rezolvată și hoațele au fost trimise la Turda, deși toate lumea știe că ele sunt din Cluj-Napoca și locuiesc în Iris.

Citește și:

Emil Boc, ai rezolvat problema, mincinosule? Hoațele minore, puse la punct de un cetățean EROU în urmă cu 10 minute! „Au furat telefoanele unor copii și am fugit după ele”

BREAKING NEWS Hoațele teroriste s-au întors și au bătut o fată lângă Sora. Vai de capul lui de oraș

Situația este mult mai gravă însă  în zona unde acestea locuiesc, pe strada Oașului. Vecinii sunt nevoiți să asiste zilnic la scandalurile și țipetele provocate de hoațele minore și de ceilalți membri ai familiilor acestora. În filmulețul de mai jos puteți vedea cum două dintre tinere se iau la bătaie în parcare, iar în urma conflictului se aruncă cu pietre în mașini. Strigătele și scandalul provocat se aud de la depărtare și perturbă liniștea trecătorilor și a celor care locuiesc în zonă.

Potrivit IPJ Cluj, la data de 9 mai a.c, Poliția municipiul Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul ca un autoturism a fost avariat pe strada Oasului, din municipiu. In urma verificarilor, polițiștii au constatat ca in urma unor discutii in contradictoriu intre doua minore, familiile lor ar fi  intervenit si si-ar fi aruncat reciproc cu corpuri dure, respectiv pietre, lovind un autovehicul care se afla stationat. 

In urma evenimentului, 2 persoane au fost sancționate contravențional conform Legii 61/1991R pentru provocarea si participarea la scandal cu sanctiuni in valoare de 2000 de lei fiecare.

Totodata, in cauza, de efectuează cercetării pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere, faptă prevăzută si pedepsită de Codul penal.

Prejudiciul creat este de aproximativ 2000 de leiULTIMA ORĂ

 • Acum 6 hours In vizor
  ”Pornohaci” invitat la Zilele Comunei Jucu. Pe bani publici. De ce?
 • Acum 7 hours In vizor
  Pro TEMBEL l-a omorât pe Florin Salam. Acesta susține că zvonurile sunt o exagerare. Fără să își ceară scuze, prompteriștii au șters știrea de pe site
 • Acum 8 hours Jos palaria
  JOS PĂLĂRIA! Vernisaj Darius Ludwig la Khetane!
 • Acum 10 hours FOTOGRAFILA
  BAȘI, ARTIFICII ÎN NOAPTE, BETOANE ȘI CLAXOANE: Bine că amicul Videanu livrează, că Emil Boc dalează. Dacă și ce e pe malul Someșului în Grigorescu e parc, atunci să ne fie nouă rușine! Că nu protestăm
 • Acum 17 hours Din oras
  Garibaldi, podul care ”OSĂ” fie modernizat încă din 2014. Ecoul lui Boc, Dan Tarcea, a mai zis și el niște cuvinte despre cum ”OSĂ” fie mai frumos, mai trainic și mai arătos
 • Acum 18 hours Din oras
  ZILELE CULTURII MAGHIARE DIN CLUJ-NAPOCA: Ministrul Culturii din Ungaria și nunțiul apostolic în România, la sfințirea Bisericii ”Sf. Mihail” după restaurare
 • Acum 18 hours Din oras
  Emil ”OSĂ” Boc și-a sos ”Ecoul” și ”Inutilul” pe stradă să se tragă-n chip cu niște puble de gunoi inteligente. Cel mai inteligent lucru la aceste pubele este afacerea de cumetrie prin care au fost achiziționate de la ex-penelistul Doru Stoica
 • Acum 20 hours Politica
  PSD: Nu susținem diminuarea schemei de compensare a prețurilor la energie, ci reglementarea pieței
 • Acum 1 day FOTOGRAFILA
  Oare Urbanistul de Cumetrie știe ce scrie pe autorizația construcției din fotografie? Sau a semnat ca “primarul Boc” pentru un amic imobiliar?
 • Acum 1 day In vizor
  Emil Boc, invitație specială de participare la KHETANE din partea cetățenilor Clujului
 • Acum 2 days In vizor
  AM TRĂIT S-O VEDEM ŞI PE ASTA: Viktor Orban, citat de CNCD după discursul de la Băile Tușnad
 • Acum 2 days In vizor
  Inspectorul Şef al ISJ Cluj şi-a dat un comunicat prin ISJ Cluj care să-i justifice plimbărica pe bani publici în Tenerife: “E responsabilă cu evaluarea activităților derivate din această Mobilitate Erasmus+”
 • Acum 2 days Jos palaria
  Înepe Khetane #Comunități_Împreună! Clujenii sunt aşteptaţi, cu mare drag, la festival!
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE