In vizor

Hoațele minore și familiile lor terorizează zilnic clujenii de pe strada Oașului: s-au luat la bătaie, lovind cu pietre mașinile parcate – VIDEO

Scris de 7,484

Hoațele minore reprezintă o problemă pe care autoritățile clujene nu reușesc să o gestioneze. Acestea sunt deja celebre pentru faptul că recurg la violență pentru a fura telefoane sau bani în special de la copii mai mici care nu reușesc să se apere. 

Poliția nu poate să le facă mai nimic până la vârsta de 14 ani, astfel că ele continuă să terorizeze clujenii. Emil Boc a reușit să se facă de râs când a afirmat că problema a fost rezolvată și hoațele au fost trimise la Turda, deși toate lumea știe că ele sunt din Cluj-Napoca și locuiesc în Iris.

Citește și:

Emil Boc, ai rezolvat problema, mincinosule? Hoațele minore, puse la punct de un cetățean EROU în urmă cu 10 minute! „Au furat telefoanele unor copii și am fugit după ele”

BREAKING NEWS Hoațele teroriste s-au întors și au bătut o fată lângă Sora. Vai de capul lui de oraș

Situația este mult mai gravă însă  în zona unde acestea locuiesc, pe strada Oașului. Vecinii sunt nevoiți să asiste zilnic la scandalurile și țipetele provocate de hoațele minore și de ceilalți membri ai familiilor acestora. În filmulețul de mai jos puteți vedea cum două dintre tinere se iau la bătaie în parcare, iar în urma conflictului se aruncă cu pietre în mașini. Strigătele și scandalul provocat se aud de la depărtare și perturbă liniștea trecătorilor și a celor care locuiesc în zonă.

Potrivit IPJ Cluj, la data de 9 mai a.c, Poliția municipiul Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul ca un autoturism a fost avariat pe strada Oasului, din municipiu. In urma verificarilor, polițiștii au constatat ca in urma unor discutii in contradictoriu intre doua minore, familiile lor ar fi  intervenit si si-ar fi aruncat reciproc cu corpuri dure, respectiv pietre, lovind un autovehicul care se afla stationat. 

In urma evenimentului, 2 persoane au fost sancționate contravențional conform Legii 61/1991R pentru provocarea si participarea la scandal cu sanctiuni in valoare de 2000 de lei fiecare.

Totodata, in cauza, de efectuează cercetării pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere, faptă prevăzută si pedepsită de Codul penal.

Prejudiciul creat este de aproximativ 2000 de leiULTIMA ORĂ

 • Acum 2 hours Rautacisme
  Emiluț, reacție de curtea din dos a grădiniței la declarațiile lui Drulă: ”Trebuie ţinut departe de Cluj”
 • Acum 7 hours Politica
  Drulă s-a dezlănţuit la adresa primarului Emil Boc numindu-l mincinos, incompetent și paralel cu proiectele mari de infrastructură. Cum va da Boc de gard metroul și centura metropolitană?
 • Acum 8 hours Rautacisme
  Clujul devine și mai ”smart” prin amplasarea a 4 toalete inteligente „în zonele turistice intens frecventate și în spațiile de agrement” din Piața 1 Mai, str. Bucium, Piața Mărăști și Parcul Detunata
 • Acum 9 hours Politica
  ”DOSARUL CU ȘINĂ” PRIMEȘTE O LOVITURĂ: Documentele financiar-contabile nu vor mai trebui arhivate 50 de ani, ci doar 5 ani. Legea a fost promulgată
 • Acum 10 hours Justitie
  Cică abia se descurcă cu banii, dar a preluat afacerea de milioane de la fostul consilier judeţean Traian Florinel Cuc, judecat pentru evaziune
 • Acum 11 hours Sanatate
  Clujul, din nou, în topul COVID
 • Acum 11 hours Sanatate
  Numărul cazurilor COVID crește alarmant. Anunțul ministrului Sănătății: “Numărul de decese, din fericire, rămâne mic” (…) “Estimăm o creștere a infectărilor”
 • Acum 11 hours Politica
  Noroc cu Daniel Buda că mâncăm porcul “ieftin şi bun”: “Fără subvenții, un kg de carne de porc ar costa 60 de euro”. Şi cât ar fi costat dacă clasa politică nu ar fi distrus întreaga Agricultură, din România?
 • Acum 12 hours Cooltura
  Cea mai recentă premieră a Naționalului clujean: teatru pe tonalități de alarmă antiaeriană cântată la saxofon
 • Acum 13 hours Editorial
  În maximum 30 de zile Rareş Bogdan nu va accepta ceva. Orice, numai să fie într-o zi de marţi. Ca să „scârţi-scarţi”!
 • Acum 14 hours Din oras
  IPOCRIZIILE LUI EMIL BOC: Una fumăm în spaţiul public, alta în scris, oficial. Nu a reuşit să ia Băile Someşeni? Băile Someşeni pot să piară!
 • Acum 16 hours Sport
  U Cluj a fost ciuca bătăilor în stagiul de pregătire din Austria
 • Acum 1 day General
  Gazeta de Cluj a câștigat procesul intentat de un contabil cercetat pentru evaziune
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE