Rautacisme

HAHAHAHAHAHA: Alin Tişe a găsit SOLUŢIA pentru a nu se mai deteriora gazonul pe Cluj-Arena cu ocazia UNTOLD. Pune semne cu "NU CĂLCAŢI IARBA"!

Ca să nu mai arate şi în acest an gazonul arat, ca şi cum ar fi trecut o ciurdă de boi pe acolo după ce se pleacă de la discoteca ilegală în aer liber „Untold” (ca în pozele din dreapta, câte una de la fiecare dintre ediţiile anterioare), Alin Tişe a venit pe Facebook cu soluţia: „NU CĂLCAŢI IARBA” (captura din stânga colajului). Ideea este bună. Am adăuga noi, la ce apucături au unii festivalieri, ca îndemnul să fie completat după cum urmează: „NU CĂLCAŢI IARBA! FUMAŢI-O!”

Nu întrebăm de licitaţie, că în Consiliul Judeţean tot ce depăşeşte milionul de euro se dă prin alocare directă, dar abea aşteptăm să vedem cum vor levita festivalierii cu mânuţele sus în faţa scenei.

Am fi dat un „Jos Pălăria”, dar ăştia de la discoteca ilegală în aer liber, „Untold”, de la organizatori, la participanţi, nu prea au simţul umorului. Dimpotrivă.

PS: Am remarcat şi big like-ul dat de Ecoul lui Boc, Dan Tarcea. Presupunem că a luat notiţe şi va proteja la fel Parcul Central pe care l-au rechiziţionat de la clujeni să-l facă preş la picioarele particularului Buta, plodul de sereist care este adevăratul primar al Cluj-Napoca pe perioada „Untold”, când îl lasă „investitorii imobiliari” să fie singur „în vamă”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *