In vizor

HAHAHAHAHA, au venit europarlamentari la Cluj-Napoca și lui Emil Boc numai nu i s-au vopsit malurile Someșului cu verde. În rest, ca pe vremea lui Nea’ Ceașcă, s-au pus muncitorii la dat cu periuța de dinți să miroasă a primăvară

Citim de pe media9.ro: ”Împliniri mărețe”, pe malul Someșului. Au venit europarlamentari în vizită și i-au pus pe muncitori la treabă.

Cu ocazia vizitei a șapte deputați din cadrul Comisiei pentru dezvoltare regională a Parlamentului European (Comisia REGI), veniți miercuri să vadă proiectul de revitalizare a malurilor Someșului, s-a declanșat forfotă pe șantier, una demnă de Epoca de Aur când Mult Iubitului și Stimatului Conducător i se vopsea și iarba și copacii cu verde să strălucească și Natura de atâtea Împliniri Mărețe. Cei de la media9.roi-au surprins în mare agitație pe mucitori și pe polițiștii locali, înaintea simandicoasei vizite ”de lucru”, făcând ce n-au făcut până acum:

”Toți muncitorii erau implicați, nu ca într-o zi normală, în care vezi că e pustiu. Se făcea curățenie, se camuflau cabluri, se așternea pământ pe lângă arbori și flori. Poliția Locală i-a alungat pe șoferii care parcau la bordură.”

Noroc că a plouat și n-au mai trebuit săvină cu tulumbele să dea cu detergent să nu rămână noroiuț pe simandicoșii pantofi ai simandicoșilor vizitatori.

”Apoi au plecat utilajele și a venit echipa foto-video a primarului, să nu uităm de Facebook. Politica este despre comunicare; mai nou, și administrația. Delegația a sosit într-un autocar cu ante și post mergător, de la Poliția Locală.”

V-am mai zis, când o să auziți într-o zi pe malurile Someșului îndemnul: ”Cu verdele în sus”, să nu vă speriați. E primarul Emil Boc instruindu-i pe Tarcea și pe Șurubaru cum să planteze ăia 1001 copaci în plus. Cei cu care începe orice declarațoe, chiar și atunci când ar trebui să ne spună de ce s-a ratat licitația la tronsoanele 2 și 3 ale Centurii metropolitane.

Apropos, le-a spus Excelența Sa, ÎnsușiEl, Primarul și Maestrul, celor 7 euroderutați că octombrie este noul mai în materie de finalizare a lucrărilor?