Rautacisme

Gurzău a dat-o în gât pe Aurora Roșca la Can Can. Urmează răspunsul Grupului de la Cluj

Scris de 3688

Noi, cei de la Ziar de Cluj, știm cel puțin de vreo două săptămâni, că Adrian Gurzău încerca, din răsputeri, să publice în CanCan un articol de atac la adresa Aurorei Roșca. Motivul pentru care a apărut, totuși, articolul nu i se datorează lui Gurzău care este un pârlit sadea, ci respectului pe care încă îl mai are Elena Udrea în rândul unor șefi de ziare sau televiziuni, de pe vremea când le pompa acestora sute de mii de euro ca publicitate.

Chiar și așa, articolul de astăzi despre Aurora Roșca,  secretar general al Primăriei Cluj-Napoca, nu este total neadevărat. Persoane atente cum suntem noi știu de mai mulți ani despre influența enormă pe care doamna Roșca o are atunci când anumiți dezvoltatori imobiliari trebuie să primească, repede și fără comentarii, autorizații de construcție.

Miop să fii și tot ai fi observat din pozele cu care Aurora Roșca epatează pe Instragram că această doamnă, din postura de funcționar, are un standard de viață demn de al unei milionărese și că, alături de soțul ei, șef la ITM, deci și el funcționar, nu avea cum să susțină poșetele și excursiile scumpe cu care se afișează în public sau pe social media.

Proaspăt îmbogățiții din România au o carență psihologică: nu pot să se abțină să nu se dea mari, pe premisa că degeaba ai bancnote și poșete Hermes, dacă nu le văd ”sărakii”. Acest soi de țărănism comportamental este exact baza factuală a articolului din CanCan, care repet, deși tendențios, are mai mulți sâmburi de adevăr.

Din motive pe care încă nu le înțelegem pe deplin, Elena Udrea vrea să o atace pe Aurora Roșca și, indirect, vrea să atace Grupul de la Cluj. Duminică o să apară, cică, și un interviu cu Elena Udrea în care ea amenință cu dezvăluiri nemaidezvăluite.

Sigur, nu cred că ne va vorbi despre motivul pentru care din firma concubinului ei au dispărut milioane de euro, nici de ce au fost luate avansuri de la oameni și nerestituite, nici de ce finul ei, Adrian Gurzău, plătește 27 de mii de lei pe lună rata la leasing pentru limuzina sa.

Cel mai probabil, Elena Udrea, așa cum și-a pus degetul la nas acum câțiva ani, vrea să transmită un semnal Grupului de la Cluj, adică să le arate pisica, din închisoare.

Nu cred că Udrea este în postura în care să dețină dovezi despre cum ar fi putut negocia Florian Coldea lucruri. Și dacă dezvăluirile nu sunt despre Florian Coldea, atunci sunt pistol cu apă, atunci sunt povești cu pești.

Ultimul tip care a vorbit la concret și eficient despre Florian Coldea se numește Sebastian Ghiță care, prin dezvăluiri concrete, acum câțiva ani, a închis masa și i-a închis lui Coldea cariera de securist. Dacă Elena nu are același tip de dovezi, se va face de cacao.

Spre final, vreau să-mi exprim dezamăgirea constatării mele că Elena Udrea e mult mai proastă decât credeam. Stând între mafioți, mă gândeam că a învățat și ea câte ceva și că știe că poți pișca Grupul de la Cluj cu trei articole de presă, cu amenințările unor lătrăi precum Miron Mitrea, Boby Păunescu, dar dacă nu ai cum să le bagi cuțitul în jugulară, ei o să se sature de gălăgia pe care o faci și o să răspundă.

Iar când o să răspundă Grupul de la Cluj, nu cred că o să-i fie moale Lenuței.

Liviu AlexaULTIMA ORĂ

 • Acum 2 hours FOTOGRAFILA
  SĂ DĂM CU BANUL DE PĂMÂNT: Cât de frumoase sunt inutilele garnituri de cauciuc de la baza pomilor care au umplut orașul prin contract cu atribuire directă din banul public
 • Acum 2 hours Politica
  Comisia Europeană cere scăderi reale de pensii la magistrați și militari. Între timp, ministrul Apărării, se hărnicea să creeze o nouă categorie de pensionari speciali: civilii care lucrează în armată, poliție și servicii secrete se pot pensiona mult mai repede, la fel ca militarii
 • Acum 14 hours Justitie
  Elena Udrea a fost condamnată definitiv în dosarul Gala Bute
 • Acum 15 hours Politica
  Robert Cazanciuc, PSD: A crescut de 10 ori perioada interdicției de a mai obține permis auto pentru cei care se urcă băuți, drogați sau fără carnet la volan și ucid oameni pe șosele – proiect de lege votat în Senat
 • Acum 18 hours Eveniment
  Bărbat, prins în flagrant de către polițiști în timp ce transporta 16.000 de țigări de contrabandă
 • Acum 20 hours Politica
  Președintele ASF a explicat, în plin protest în Parlament: ”Euroins și City Insurance erau Muma Pădurii!”
 • Acum 21 hours Eveniment
  ANRE a amendat Hidroelectrica cu 400.000 de lei. Sancțiunea a fost aplicată inclusiv pentru neemiterea la timp a facturilor
 • Acum 21 hours Vocea ta
  Dragoş Damian, Terapia Cluj: Traiasca banii negri din economia subterana, sursa inepuizabila de crestere economica! Inflatia se va domoli doar cand banii negri din economie se vor imputina. Adica nu prea curand.
 • Acum 22 hours Din oras
  După ȘAPTE ani de reabilitare a unui turn făcut într-un an undeva prin anii 1500, municipalitatea anunță că deschiderea oficială a Turnului Pompierilor va avea loc luni, de la ora 19.00. S-a trezit Boc de la ghiontul administrat ieri de Ziar de Cluj
 • Acum 23 hours Sport
  BASCHET CU RANGA. La meciul U-BT Cluj-Napoca-CSM Oradea, un jucător a sărit la bătaie cu o rangă. S-a ales cu dosar penal. Acum zice că ”regretă”
 • Acum 23 hours Politica
  Proiect prin care şi bărbaţii pot primi tichete cadou de ziua lor – 19 noiembrie. Gabriela Firea: “Egalitatea de şanse nu este doar despre drepturile femeilor”
 • Acum 24 hours Politica
  AUR, filiala Maghiară din Transilvania şi-a ales un nou preşedinte. Apă la moara extremiștilor români: ”Să reprezinte în continuare aspiraţiile de autonomie teritorială ale maghiarilor din Transilvania”
 • Acum 1 day Politica
  Sindicaliștii din sport protestează luni împotriva ministrului Eduard Novak
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE