Eveniment

Gunoaiele de la Pata Rât, importate din Italia, păzite cu ranga și cu haite de câini. Un adolescent a sărit la bătaie cu echipa NCN: „Oprește camera că o sparg!” – VIDEO

Scris de 1,123

Deșeurile din plastic și cauciuc importate din Italia, care au stârnit atât interesul presei cât și al Gărzii de Mediu, sunt păzite de locuitorii din barăcile improvizate lângă rampă. Cine i-a pus să le păzească și de ce? Nimeni nu știe nimic. Deși, locuitorii din zonă recunosc că sunt puși să aibă grijă de deșeuri, să fie cu ochii în patru la persoanele care apar în zonă, chiar să sară la bătaie dacă este cazul, reprezentanții Regiei Autonome a Domeniului Public (RADP) habar nu au despre ce este vorba.

Marți dimineața, echipa NCN a fost la un pas să se aleagă cu aparatura distrusă și sfârtecată de o haită de câini. La nici zece minute de la apariția reporterului și cameramanului lângă muntele de deșeuri din Italia, la fața locului a sosit un adolescent înarmat cu o rangă și înconjurat de o haită de 7-8 câini. Pe un ton impertinent, acesta a spus că nu avem voie să filmăm și că el este resposabil de gunoaie. Deși ne aflam în afara perimetrului îngrădit, acesta a insistat că nu avem voie să filmăm și dacă nu ne oprim ne sparge camera și asmute câinii pe noi.

„Oprește camera că o sparg!”, a spus băiatul, care a și ridicat de câteva ori ranga spre cameramanul nostru.

Deși am încercat un dialog cu noi, acesta a continuat cu amenințările.

„Pun câinii pe voi dacă mai filmezi!”, a mai spus adolescentul.

Pentru că nu părea că există nicio cale de dialog pașnic cu băiatul, am abandondat orice încercare de mai discuta cu el.

Reprezentanții RADP Cluj-Napoca au precizat că singurele persoane care păzesc rampa de deșeuri sunt angajații lor, care poartă ecuson și uniforme.ULTIMA ORĂ

 • Acum 1 hour In vizor
  FELICITĂRI, FAINE LUCRĂRI! ”Dottore” Bode a fost bun și ca ministru al Transporturilor
 • Acum 2 hours PubliNews
  TeraPlast, cel mai mare producător român de materiale de construcții, a încheiat 2022 cu afaceri de 711 milioane lei, dar profitul a scăzut cu 64%
 • Acum 3 hours Justitie
  CUM SĂ-ȚI PASEZI RESPONSABILITATEA, ROMÂNEȘTE: CA Cluj dă vina pe parchet pentru că violatorul din Cășeiu a fost eliberat: ”Judecătorul, sesizat cu 54 de minute înainte să expire reținerea”
 • Acum 4 hours General
  Bărbatul care a violat o minoră în Cășeiu și nu a mai fost arestat că judecătorul a întârziat la serviciu, a fost prins de polițiști
 • Acum 4 hours Din oras
  Până să se unească Cluj-Napoca cu Floreștiul, grație Supercom, s-a unit cu Pata Rât
 • Acum 6 hours Politica
  Petre Daea: “Vaca trece prin mari greutăți. A devenit dușmanul planetei, e responsabilă că avem atâta poluare. România are 2 milioane de vaci și 9 milioane de mașini, și unele au două țevi”
 • Acum 6 hours In vizor
  Începând de anul acesta, Educaţia din România va fi analizată în raportările pe baze de date ale OCDE “Education at a Glance”
 • Acum 8 hours In vizor
  După 9 ani de Cluj, doi tineri s-au mutat în Bucovina: “Clujul a devenit un oraș care nu mai e prietenos cu oamenii care stau acolo”
 • Acum 8 hours Rautacisme
  În sfârşit a aflat şi Emil Boc că guvernul i-o desconsideră pe “Antonia” şi face “cloud-ul IT regional” la Beclean
 • Acum 10 hours Din oras
  COŞMAR ÎN TRAFIC: Lucrările la Calea Mănăștur au dat traficul peste cap: “500 metri în 20 de minute!” Cei din autobuzele CTP au ales să meargă pe jos. Măcar “vinerea verde” a fost un succes!
 • Acum 10 hours Politica
  DIGITALIZAREA ÎN VIZIUNEA PNL: Prioritatea la coadă la ghişeu
 • Acum 11 hours FOTOGRAFILA
  După ce-şi bat joc cu lunile de afacerile celor care nimeresc în “şantierele” lui Boc, mai pun în pericol şi viaţa clienţilor acestora
 • Acum 12 hours Eveniment
  CĂUTAT DE POLIŢIE: A violat o fată de 14 ani!
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE