Rautacisme

Grupul de Facebook "Clujul civic" gestionat de Szakats Istvan cenzureaza articolele jurnalistului Liviu Alexa

Scris de 1,003

Ultimii doi ani de pandemie au facut ca un grup de facebook intitulat Clujul Civic sa creasca mult in audienta la Cluj-Napoca. Grupul a fost gandit si creat de activistul Szakats Istvan ca o platforma de dezbatere civica si, in timp, s-a transformat intr-una din armele redutabile de opozitie la adresa lui Emil Boc.

Ceea ce e bine. 

Ce e rau e ca, datorita cresterii anvergurii grupului, “administratorului” Szakats Istvan i-au crescut si figurile in cap. A inceput sa conditioneze postarile presei locale la una pe zi, ba chiar, din cand in cand, Szakats prezinta si datele de audienta ale grupului, mereu cu remarca malitioasa ca grupul e mai influent ca toate ziarele locale la un loc.

In plus, Szakats a numit si niste “ajutoare” la grup, un soi de mini cenzori, printre care si isterica tefelista Madalina Mocan, probabil jobless, ca altfel e de mirare cum are timp sa o frece pe social media mereu, mini cenzori care au gretica cand subsemnatul posteaza anchete importante despre Cluj pe grup. Si le refuza. 

Draga Istvan, grupul Clujul Civic nu va fi niciodata un ziar si nici mai important ca un ziar. Faptul ca tu toci sute de mii de euro de la norvegieni pe un proiect “de imagine” la Pata Rat pretinzand ca faci presa cu rromii nu te face ziarist. Bea putina apa rece ca ti s-a umflat capul.

 

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 3 hours Rautacisme
  Emiluț, reacție de curtea din dos a grădiniței la declarațiile lui Drulă: ”Trebuie ţinut departe de Cluj”
 • Acum 8 hours Politica
  Drulă s-a dezlănţuit la adresa primarului Emil Boc numindu-l mincinos, incompetent și paralel cu proiectele mari de infrastructură. Cum va da Boc de gard metroul și centura metropolitană?
 • Acum 8 hours Rautacisme
  Clujul devine și mai ”smart” prin amplasarea a 4 toalete inteligente „în zonele turistice intens frecventate și în spațiile de agrement” din Piața 1 Mai, str. Bucium, Piața Mărăști și Parcul Detunata
 • Acum 10 hours Politica
  ”DOSARUL CU ȘINĂ” PRIMEȘTE O LOVITURĂ: Documentele financiar-contabile nu vor mai trebui arhivate 50 de ani, ci doar 5 ani. Legea a fost promulgată
 • Acum 10 hours Justitie
  Cică abia se descurcă cu banii, dar a preluat afacerea de milioane de la fostul consilier judeţean Traian Florinel Cuc, judecat pentru evaziune
 • Acum 11 hours Sanatate
  Clujul, din nou, în topul COVID
 • Acum 11 hours Sanatate
  Numărul cazurilor COVID crește alarmant. Anunțul ministrului Sănătății: “Numărul de decese, din fericire, rămâne mic” (…) “Estimăm o creștere a infectărilor”
 • Acum 12 hours Politica
  Noroc cu Daniel Buda că mâncăm porcul “ieftin şi bun”: “Fără subvenții, un kg de carne de porc ar costa 60 de euro”. Şi cât ar fi costat dacă clasa politică nu ar fi distrus întreaga Agricultură, din România?
 • Acum 12 hours Cooltura
  Cea mai recentă premieră a Naționalului clujean: teatru pe tonalități de alarmă antiaeriană cântată la saxofon
 • Acum 14 hours Editorial
  În maximum 30 de zile Rareş Bogdan nu va accepta ceva. Orice, numai să fie într-o zi de marţi. Ca să „scârţi-scarţi”!
 • Acum 15 hours Din oras
  IPOCRIZIILE LUI EMIL BOC: Una fumăm în spaţiul public, alta în scris, oficial. Nu a reuşit să ia Băile Someşeni? Băile Someşeni pot să piară!
 • Acum 17 hours Sport
  U Cluj a fost ciuca bătăilor în stagiul de pregătire din Austria
 • Acum 1 day General
  Gazeta de Cluj a câștigat procesul intentat de un contabil cercetat pentru evaziune
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE