Eveniment

GRAV accident pe Câmpul Pâinii, la nivelul unei treceri de pietoni VIDEO

Scris de 29,212

Un cumplit accident rutier a fost înregistrat pe strada Câmpul Pâinii, pe o TRECERE DE PIETONI. Conform informațiilor disponibile de la fața locului, victima ar fi fost spulberată de un autoturism, iar echipajele sosite la fața locului înceracă resuscitarea acesteia. Nefericitul eveniment rutier a avut loc în jurul orei 13:10.

„Două echipaje de pompieri și un echipaj de terapie intensivă SMURD s-au deplasat de urgență la locul accidentului pentru a acorda asistență medicală de urgență unui bărbat ce a fost lovit de un autoturism pe str Câmpul Pâinii din municipiul Cluj Napoca. Au fost începute imediat manevrele de resuscitare pentru persoana accidentată grav în acest accident”, transmite ISU Cluj.

Între timp, conform informațiilor disponibile, pietonul ar fi decedat.

„Conform primelor informații, un bărbat de 49 de ani, din Cluj-Napoca, la ieșire din parcarea unui imobil, ar fi efectuat viraj la stânga peste marcajul continuu, neacordând astfel prioritate de trecere unui bărbat, de 33 de ani, din Florești, care se afla in traversarea regulamentară a străzii”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘIAccident rutier GRAV lângă Teatrul Național

Din păcate, tot mai multe accidente rutiere au fost înregistrate în ultima perioadă tocmai pe trecerea de pietoni, astfel încât siguranța pietonilor devine un concept lipsit de conținut.

Nu putem decât să mulțumim autorităților locale pentru ne-siguranța din trafic.

CITEȘTE ȘIAccident cu victimă pe o trecere de pietoni din Gheorgheni 

 

sursa foto: infotraficjudcluj/facebookULTIMA ORĂ

 • Acum 1 hour Justitie
  TREABA SE CAM ÎMPUTE PENTRU EUGEN CECAN: DNA Central a cerut documente privind o lucrare de extindere drum efectuată de DRDP Cluj
 • Acum 3 hours Rautacisme
  Eh, Marcel Bonţidean, zis şi “Nicolaie”… a semnat cu Securitatea, dar măcar n-a turnat
 • Acum 3 hours In vizor
  Pe Boc îl lasă nervii din ce în ce mai des. Clujenii care-l critică sunt “isterici”, “iubitori de noroi”… Acum l-a numit “idiot” pe cel care a avut “tupeul” să-i numească “centura de Diamant” “un eşec”
 • Acum 4 hours Din oras
  Primăria Cluj-Napoca susţine: “Lucrările de modernizare a străzii Iuliu Maniu, finalizate la timp”. Colegii de la Gazeta de Cluj au descoperit în teren contrariul. Şi cum nu zice municipalitatea nimic despre mizeria de pe Bolyai
 • Acum 5 hours In vizor
  Autostrada Transilvania se conectează prin drum expres, aflat în grafic de execuţie, dar NU cu Centura Clujului (care NU există), ci cu cea a Oradiei (care există)
 • Acum 6 hours Politica
  Falimentul Euroins: ASF a retras proiectul de plafonare a prețurilor la RCA. Guvernul urma să îl discute astăzi. Vezi cu ce explicații vin cei de la ASF
 • Acum 6 hours In vizor
  O VESTE RECONFORTANTĂ: PUZ nou pentru reglementarea urbanistică a ariei protejate Cheile Turzii
 • Acum 7 hours Din oras
  Reabilitarea clădirii fostului Hotel Melody, investiție de peste 1 milion de euro, cu sprijin de la Budapesta
 • Acum 8 hours Din oras
  TRAGEDIE la Pata Rât: O locuință și alte anexe improvizate au fost cuprinse de flăcări. Un bărbat a murit
 • Acum 18 hours Politica
  O ȚARĂ CU NERVII PE MOAȚE
 • Acum 23 hours PubliNews
  Femeia anteprenor și inspirație pentru noi începuturi
 • Acum 24 hours PubliNews
  Grupul IULIUS a montat panouri fotovoltaice pe toate proprietăţile din portofoliu, inclusiv pe Iulius Mall Cluj, care vor produce 5.500 MWh anual, la nivel de grup
 • Acum 24 hours Politica
  Marcel Ciolacu vrea să accelereze reforma pensiilor speciale, în ciuda opoziției puternice a lui Nicolae Ciucă
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE