Eveniment

GRAV accident pe Câmpul Pâinii, la nivelul unei treceri de pietoni VIDEO

Un cumplit accident rutier a fost înregistrat pe strada Câmpul Pâinii, pe o TRECERE DE PIETONI. Conform informațiilor disponibile de la fața locului, victima ar fi fost spulberată de un autoturism, iar echipajele sosite la fața locului înceracă resuscitarea acesteia. Nefericitul eveniment rutier a avut loc în jurul orei 13:10.

„Două echipaje de pompieri și un echipaj de terapie intensivă SMURD s-au deplasat de urgență la locul accidentului pentru a acorda asistență medicală de urgență unui bărbat ce a fost lovit de un autoturism pe str Câmpul Pâinii din municipiul Cluj Napoca. Au fost începute imediat manevrele de resuscitare pentru persoana accidentată grav în acest accident”, transmite ISU Cluj.

Între timp, conform informațiilor disponibile, pietonul ar fi decedat.

„Conform primelor informații, un bărbat de 49 de ani, din Cluj-Napoca, la ieșire din parcarea unui imobil, ar fi efectuat viraj la stânga peste marcajul continuu, neacordând astfel prioritate de trecere unui bărbat, de 33 de ani, din Florești, care se afla in traversarea regulamentară a străzii”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘIAccident rutier GRAV lângă Teatrul Național

Din păcate, tot mai multe accidente rutiere au fost înregistrate în ultima perioadă tocmai pe trecerea de pietoni, astfel încât siguranța pietonilor devine un concept lipsit de conținut.

Nu putem decât să mulțumim autorităților locale pentru ne-siguranța din trafic.

CITEȘTE ȘIAccident cu victimă pe o trecere de pietoni din Gheorgheni 

 

sursa foto: infotraficjudcluj/facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *