Din oras

Gimnastica daneza pe aeroport si la Salina Turda

Gimnastica in pas de dans pe Aeroportul International Avram Iancu Cluj. Evenimentul a fost organizat in incinta terminalului de plecari din aeroport de catre Salling Oldstars, un grup de gimnaste daneze renumit pentru energia si buna dispozitia pe care o transmit publicului, prin dans. Spectacolul i-a luat prin surprindere pe turistii care se pregateau de imbarcare.

Distractie este cuvantul care ii defineste pe gimnastii danezi prezenti in aceasta dupa-masa pe Aeroportul International Avram Iancu Cluj. Grupul danezilor numara 64 de participanti, in care este inclus si personalul auxiliar. Gimnastii au ales sa incante pasagerii aeroportului, timp de aproape o jumatate de ora. Spectacolul de astazi face parte din turneul organizat de Salling Oldstars in Romania.

“Este un sport fundamental diferit de conceptul din Europa de Est, care se concentrează asupra elitei și a perfectiunii. Noi ne axam pe distractie si pe bucuria generata de prilejul unei noi experiente comune”,  a afirmat antrenorul grupului, Christian Ardal.

In programul sportivilor danezi sunt cuprinse si spectacole care vor avea loc in satul Copaceni pe 10 iulie, si la Salina Turda, in data 11 iulie. Peter Fyllgraf, tour managerul grupului, a afirmat ca in urma cu aproape douazeci de ani a mai facut vizite in judetul Cluj. Fiind implicat in multe activitati caritabile si in domeniul dezvoltarii afacerilor cu accent pe promovarea turismului, Peter Fyllgraf isi propune sa aduca in judetul Cluj cat mai multi turisti din Danemarca prin promovarea zonelor unde Salling Oldstars va sustine demonstratii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *