In vizor

Gigi Becali, dezvăluiri incredibile despre Dacian Cioloș: A ajuns comisar european pentru că Băsescu l-a păcălit pe Sarkozy

Gigi Becali detonează o altă bombă despre Dacian Cioloș în spațiul public, după ce istoricul Marius Oprea a dezvăluit că partidul lui Dacian Cioloș a fost înființat de fiul unui fost securist.

Într-o intervenție telefonică la postul B1TV, Gigi Becali a relatat modul în care Dacian Cioloș ar fi devenit comisar european pe Agricultură. Patronul FCSB susține că ar fi fost de față atunci când Traian Băsescu, împreună cu un fost ministru din Guvernul Boc – al cărui nume a refuzat să-l facă public – s-ar fi întalnit cu fostul președinte Nicolas Sarkozy ca să negocieze postul lui Dacian Cioloș. 

La schimb cu susținerea lui Dacian Cioloș pentru postul de comisar european, Traian Băsescu i-ar fi promis lui Sarkozy două afaceri importante ce urmau a fi atribuite unor firme franceze.

„Acum, să vă spun adevărul: Băsescu nu este un trădător. Băsescu, împreună cu încă un ministru, a participat la o negociere cu Sarkozy şi cu încă un apropiat din guvernul francez. Au negociat ca Cioloș să fie votat de către Franţa în Comisă de Agricultura a CE. Atunci, Băse i-a promis lui Sarko două afaceri. Nu ştiu să vă spun acum exact care. Parcă era vorba despre un tronson de la Comarnic și ceva în domeniul exploatării cuprului. Ce urmează să vă spun e 100% adevărat: după ce Sarkoszy s-a ţinut de cuvânt, a fost sunat acest ministru care a fost cu Băsescu, să îl întrebe despre afaceri. Băsescu i-a zis : „Avem comisar european român? Mai dă-l în aia mă-sii pe Sarkozy”. Băsescu l-a păcălit pe Sarkoszy şi aşa a ajuns Cioloș comisar european pe Agricultură,” a declarat fostul europarlamentar.

Dacian Cioloș este în centrul unui scandal după ce istoricul Marius Oprea a dezvăluit că în spatele înființării partidului PLUS se află fostul om al Securității, Alexandru Iordache.

Dacian Cioloș, naționalistul securist vopsit în tehnocrat, a recunoscut că tatăl lui a fost angajat al Ministerului de Interne, iar sora sa lucrează pentru Departamentul de Informații și Protecție Internă, fosta unitate „Doi și-un sfert” din MAI, în județul Sălaj. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *