Focus

Ghiță Mureșan luptă pentru o cauză nobilă. Vrea să adune 10.000 de dolari pentru un fost baschetbalist român, care își trăiește ultimele clipe de viață

Constantin Palâi, fost baschetbalist, component al naționalei României, suferă de cancer în fază terminală. Are nevoie de 10.000 euro ca să poată reveni în România pentru a-și vedea familia. Ghiță Mureșan s-a implicat în acest caz și face apel la toți cei care vor să doneze pentru a-și ajuta fostul coleg.

„Cu durere în suflet fac apel la dumneavoastră să-l ajutăm pe fostul meu coleg din echipa naţională de basket a României, Constantin Palâi, care suferă de cancer terminal. Constantin se află în Florida, a cheltuit ultimii bani pe doctori şi medicamente şi mai are o singură dorinţă: să revină în România, să-şi revadă părinţii pentru ultima dată şi să moară acasă. Constantin are nevoie de bani pentru a călători, împreună cu soţia care îi administrează perfuziile. Fac apel la dumneavoastră să contribuim la un fond comun de 10,000 de dolari, necesar pentru ca călătoria să fie organizată în condiţiile necesare pentru starea sa medicală.
Este important să-l ajutăm imediat, pentru că doctorii îi mai dau doar două luni de viaţă. Contribuind la acest fond, ajutaţi un om deosebit să-şi trăiască ultimele clipe, alături de cei dragi”, a spus Ghiță Mureșan.

Donații se pot face AICI.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *