Eveniment

GHINION: Poliţiştii au reţinut 13 traficanţi de droguri din zona Turda – Cîmpia Turzii

13 bărbați cu vârste cuprinse între 21 și 49 de ani, bănuiți de trafic de droguri de risc, au fost reținuți de polițiștii clujeni în urma unor percheziții care au avut loc în Turda, Câmpia Turzii și comuna Mihai Viteazu.

CITEŞTE: Percheziții la traficanți de droguri din Cluj și Alba. Peste 100 de persoane au fost duse la audieri

În urma celor 35 de percheziţii domiciliare efectuate în 5 octombrie de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Cluj, în municipiile Turda, Câmpia Turzii şi comuna Mihai Viteazu, judeţul Cluj şi în judeţul Maramureş, au fost indisponibilizate 65 de pungi şi plicuri cu substanţă cristalină, albă (aproximativ un kilogram), mai multe obiecte şi plicuri cu urme de substanţă albă, 12 bancnote rulate, o ţigaretă confecţionată artizanal ce conţine materie vegetală, 275.587 de lei, peste 16.000 de euro, 600 de dolari şi 360 de lire sterline.

  • De asemenea, au fost ridicate 21 de telefoane mobile, un pistol airsoft cu 16 capsule, din metal, cu aer comprimat, o pungă cu bile, o tabletă, două unităţi centrale, 4 cântare de mare precizie şi înscrisuri.

În urma administrării probatoriului, 13 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 21 şi 49 de ani, au fost reţinuţi.

Reamintim faptul că acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română, poliţiştilor din cadrul brigăzilor de combatere a criminalităţii organizate Târgu Mureş şi Oradea, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca şi Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş, precum şi a două echipaje canine din cadrul Direcţiei Regionale Vamale Cluj.

 

VIDEO: BCCO CLUJ, via Ziua de Cluj