In vizor

Gheorghe Funar: "Românii au ajuns sclavi pe alte continente din cauza politicienilor. Cei patru președinți sunt "alogeni” și nu au iubit acest popor”

Gheorghe Funar, fost primar al municipiului Cluj-Napoca și președintele noului partid politic, Partidul România Noastră, consideră că datele statistice prezentate în spațiul public sunt eronate, iar numărul real al românilor cu drept de vot este mult mai mic decât cel vehiculat oficial. De altfel, Gheorghe Funar acuză guvernele care s-au succedat la cârma țării, din decembrie ’89 până în prezent, că sunt repsonsabile de faptul că aproximativ 6 milioane de români au fost nevoiți să plece la muncă în afara granițelor țării, devenind astfel ”sclavi” pe tărâmuri străine.

Mai sunt 18 milioane de români în țară? 

”Este bine că puneți în discuție această cifră. E o cifră statistică. Știți ce înseamnă statistica? Se spunea, pe această temă, că există statistică și minciună. Alegeți ce vreți din statistică, dar în realitate nu suntem 18 milioane de alegători cu drept de vot în România, iar cifra este falsă.

Se pare că aceasta este cifra totală a locuitorilor României în anul 2018, din care aproximativ 4 milioane sunt minori”, a declarat Gheorghe Funar, prezent în calitate de invitat la emisiunea ”În Vizor”, realizată de Rareș Niculescu, la postul de televiziune NCN.

Această cifră reflectă, din păcate o realitate tragică pentru țara noastră. După cum susține Funar, responsabilitatea le revine politicienilor, care se fac vinovați de faptul că românii au fost transformați în ”sclavi”:

”Este foarte tragic. Atât scăderea dramatică a numărului populației, cât și migrația a peste 6 milioane de români, în special tineri, care au fost alungați de regimurile postdecembriste, alungați pe toate continenetele.

Marea majoritate dintre ei au statutul de ”sclavi” pe alte continente, sunt robi la străini. Aceasta este realitatea”, a conchis Gheorghe Funar.

Pentru a-i readuce pe români acasă, fostul primar al municipiului Cluj-Napoca apreciază că este nevoie de schimbarea actualei clase politice prin metode democratice.

De altfel, acesta a mai susținut că toți cei 4 președinți ai României sunt ”alogeni” și nu au iubit, nici nu iubesc acest popor.

Întrebarea care rămâne se referă la faptul dacă românii plecați își mai doresc întoarcerea acasa.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *