Politica

Gheorghe Funar despre sustinerea de catre PRM a lui Octavian Buzoianu: ”Oamenii care au mintea odihnita trebuie sa ii ocolesti”

Scris de 873

Gheorghe Funar, fost primar al Clujului timp de trei mandate, a comentat decizia PRM de a-l sustine in competitia pentru ocuparea functiei de primar pe candidatul independent Octavian Buzoianu. Funar a tinut sa precizeze ca Dan Brudascu, cel care a anuntat faptul ca PRM, filiala Cluj, il sustine pe Buzoianu este membru unui alt partid. 

Dan Brudascu, in calitatea sa de presedinte ales al PRM filiala Cluj, a anuntat ca formatiunea pe care o conduce il va sustine pe independentul Octavian Buzoianu in cursa pentru castigarea functiei de primar. Potrivit insa lui Gheorghe Funar, Brudsascu este membru al Blocului Unitatii Nationale lucru care nu i-ar permite sa vorbeasca in numele PRM. Mai mult decat atat, Funar a afirmat ca statutul PRM nu ii permite lui Dan Brudascu sa detina o functie de conducere in partid deoarece in luna iunie a anului trecut, acesta solicita spatiu de la primarie in numele B.U.N. Cum Statutul PRM nu permite membrilor cu o vechime mai mica de un an sa detina functii de conducere denota faptul ca presedintele ales al PRM, filiala Cluj, Dan Brudascu nu poate conduce organizatia din punct de vedere statutar.

“Cine spune ca Brudascu este la PRM? Au facut o adunatura, i-au zis conferinta judeteana, zic ca l-au ales pe el, dar nu s-a respectat statutul partidului. Nefiind statutara toata povestea el nu avea cum sa fie ales presedinte al filialei. El nu este membru PRM, este membru al Blocului Unitatii Nationale si a fost numit presedinte al BUN-ului. Dansul nu stie unde e. La primarie exista o adresa din luna iunie pentru a obtine un spatiu de functionare al noului partid politic B.U.N, semnata de Dan Brudascu. E un document oficial inregistrat la primarie. Dansul acolo era vara trecuta membru. La PRM nu a mai fost membru de vreo zece ani. Nu a mai platit cotizatia, nu a avut nicio treaba cu PRM-ul. Ce face acest cetatean, ce declaratie face e treaba lui, e treaba lui pe cine sustine. Oamenii care au mintea odihnita trebuie sa ii ocolesti eu asa am invatat de la oameni intelepti. Statutul PRM-ului spune ca , daca teoretic Brudascu ar fi fost membru PRM,dupa asta vara ar fi solicitat sa intre in PRM ii trebuie o vechime de cel putin un an de zile ca sa poata candida la o functie de conducere. Nu comentez deocamdata nimic despre candidatii inscrisi pana acum. Ramane de vazut, o sa ii studiez pe candidati si dupa ce s-e vor incheia deseara depunetile de candidatura dupa aceea putem discuta in zilele urmatoare”, a declarat Gheorghe Funar pentru Ziar de Cluj.

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 8 hours General
  Bă!!! V-ați tâmpit de tot? Aveți un suspect de crimă pe fugă și nu avertizați populația???
 • Acum 9 hours Eveniment
  Un mesaj al zidarilor de acum 85 de ani a fost descoperit la demolarea unui pod din Sibiu: ”Zidari din Cluj cari au executat tincuiala specială din mozaic”
 • Acum 11 hours In vizor
  România Educată e o poveste: 75% din elevi sunt analfabeți digital, o arată un studiu
 • Acum 12 hours Justitie
  CSM l-a exclus din nou pe Cristi Danileț din magistratură. Reacția judecătorului
 • Acum 12 hours Politica
  Ovidiu Cîmpean, viitorul secretar de stat în Ministerul Fondurilor Europene
 • Acum 13 hours PubliNews
  În urma unei investiții de 500.000 euro, Farmec relansează brandul din portofoliu cu același nume
 • Acum 14 hours Eveniment
  FINAL TRAGIC: Tânăra dată dispărută a fost găsită moartă, împachetată în saci menajeri, lângă Aleșd
 • Acum 14 hours De cartier
  Valea Seacă a devenit Valea Plângerii pentru șoferi. În orice moment există riscul producerii de accidente din cauza gropilor
 • Acum 14 hours General
  Paraşutist de la Baza Câmpia Turzii, mort într-un exercițiu militar! Eforturile medicilor de a-l salva au fost în zadar
 • Acum 15 hours Eveniment
  Un bărbat condamnat la închisoare pentru trafic de droguri, prins pe stradă în Cluj
 • Acum 15 hours Din oras
  Clujul Verde: în buricul târgului velo-pietonal, vopseaua nu stă nicicum pe pistele de biciclete
 • Acum 16 hours De cartier
  Parcul Armătura: «Obiectivul nostru este să plantăm, nu să tăiem». Dar ca să plantezi, tre’ să tai
 • Acum 16 hours Eveniment
  ANAF Cluj plătește 470.000 lei pentru stabilirea valorii bunurilor sechestrate
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE