In vizor

Gest impresionant al bloggerului Zolty. Isi doneaza caruciorul

Scris de 315

Povestea lui Zolty din Bogata o stie deja toata lumea. Desi si-a petrecut aproape toata viata intr-un carucior cu rotile, Zolty nu se lasa batut de greutatile cu care se confrunta si se implica in foarte multe actiuni caritabile, prin care incearca sa ii ajute pe cei aflati, la randul lor, in situatii delicate.

Zolty sufera de distrofie musculara congenitala, e paralizat in proportie de 95%. Isi foloseste un singur deget, cu care scrie si pe blogul care l-a facut cunoscut in intreaga tara. Pana acum, a  creat si s-a implicat in numeroase proiecte, cum ar fi „O inghetata pentru fiecare copil”, „Masa saracilor” si „Pentru copii de Mos Niculae sau Craciun”.

Zolty doreste acum sa faca o bucurie unei persoane care ar avea nevoie de un carucior electric, cu rotile.

Zolty si-a cumparat acum ceva timp un carucior electric care-l ajuta sa se deplaseze. Intre timp, a primit altul mai performant, iar acum vrea sa doneze scaunul lui vechi cuiva care are nevoie de el. Pentru ca scaunul are nevoie de niste acumulatori, care costa in jur de 1.500 de lei, dar si de cineva care sa suporte cheltuielile de transport ale scaunului catre castigator, Zolty ca s-a gandit sa gaseasca un sponsor care sa il ajute cu aceste doua neajunsuri. Dupa ce scaunul va fi in stare functionala, se va alege un castigator al acestuia.

“De donat la cineva, e greu sa aleg, sunt atat de multi oameni care au nevoie de un carucior electric… Asa ca m-am gandit sa-l dau ca premiu printr-un concurs simplu”, spune bloggerul.ULTIMA ORĂ

 • Acum 46 mins In vizor
  EXTRACALIFRAGILISTIC! Cică Boc nu a întrunit majoritatea necesară în Consiliul local controlat de el și astfel nu a cumpărat sediul BCR… Măi, să fie, l-au sfidat ”pinguinii” și ”focile” sale?
 • Acum 1 hour Politica
  Preşedintele Iohannis a semnat decretul care conferă atribuții sporite polițiștilor locali pe drumurile publice. Adică orice ”Pristanda” angajat pe cumetrie în banul public, cu școală ”de Rutieră” cât trenul, are dreptul să ne tragă pe dreapta?
 • Acum 2 hours Analiza
  #ȘMENGEN: Tabloul Împăratului  Franz Josef, din crâșma doamnei Mullerova, e în continuare plin de rahat mâncat cu polonicul
 • Acum 4 hours Rautacisme
  CÂȚI DINTRE DUMNEAVOASTRĂ, DRAGI CLUJENI, VĂ PUTEȚI PERMITE 9000 DE LEI SĂ BEȚI O CAFEA CU EMIL BOC? Excepție ăia pentru care certificare ISO anti-mită se oprește la ușa Urbanismului de Cumetrie
 • Acum 4 hours Politica
  IAR S-A FÂSÂIT ”ROMÂNIA EDUCATĂ”. Cu o alocare de numai 2,1% din PIB pentru Educație, studenții amenință ci proteste publice ”față de nepăsarea clasei politice”
 • Acum 6 hours Eveniment
  Investiție de 2,41 de miliarde de lei: CFR a semnat contractul pentru electrificarea lotului 4 al liniei Cluj – Episcopia Bihor. Cu un obiectiv de toată jena: 160 de kilometri pe oră pe 47 de kilometri de cale ferată
 • Acum 6 hours In vizor
  Un director de la Direcția Județeană de Finanțe Cluj acuzat că ia bani în parcul de la Avram Iancu. ”Nu este adevărat acest lucru. Acolo sunt camere”
 • Acum 8 hours Eveniment
  ÎNCĂ O PĂDURE DE HÂRȚOAGE (că ”mijloace electronice”, din părți): Din 1 ianuarie 2023, contractele de închiriere vor fi înregistrate, obligatoriu, la ANAF
 • Acum 9 hours Din oras
  CLUJ: Primul muzeu etnografic din România împlinește un secol de la deschidere
 • Acum 23 hours Sport
  Dacă nu era Ziar de Cluj să scrie despre scandalul alcooliştilor de la U Cluj, totul se muşamaliza. Petrecăreţii au fost “sancţionaţi”. După ce a omis ştirea iniţială, presa de chitanţer uită să ne citeze
 • Acum 1 day Jos palaria
  Regizorul clujean Gábor Tompa a fost reales în funcția de președinte al Uniunii Teatrelor din Europa
 • Acum 1 day Din oras
  Ziar de Cluj a scris: ”Domnule Tișe, ieșiți din globul de cristal că vă înecați de la atât fum de trabuc și respirați realitățile cu care se confruntă CETĂȚENII!” Alin Tișe s-a conformat: ”Îmi cer scuze clujenilor”
 • Acum 1 day FOTOGRAFILA
  Cum se numește primarul care-și numește ”isterici” criticii, clujeni plătitori de taxe și impozite? Care este diferența dintre un astfel de nesimțit și cei care-ți spun: “dar de ce nu pleci dacă e aşa rău?”
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE