PubliNews

Gerovital, doctor în frumusețe. Farmec a deschis primul magazin de brand Gerovital din Cluj-Napoca

Farmec, cel mai important producător român de cosmetice, a inaugurat, astăzi, primul magazin de brand Gerovital din Cluj-Napoca. Cu o suprafață de 40 de metri pătrați, magazinul Gerovital este amplasat în incinta noului centru comercial Platinia, la mezanin, pe Calea Mănăștur numerele 2-6. 240 de mii de lei este valoarea investiției în proiectare, design și amenajarea noului magazin. În ultimii ani, compania Farmec a inaugurat nu mai puțin de 13 magazine la nivel național, 5 dintre acestea fiind de brand Gerovital.

 „Implementând câteva în țară, am adus și în Cluj acest magazin de brand Gerovital care, împreună cu celelalte, să ne situeze undeva pe o poziție de vârf a companiei în fața consumatorilor noștri fideli numărul unu, care sunt clujenii”, a declarat Mircea Turdean, CEO Farmec.

Gerovital se remarcă în primul rând prin pasiunea pentru frumusețe și pentru frumos a oamenilor care lucrează în această companie, calitatea produselor Gerovital și eficiența dovedită prin teste clinice, atenția la nevoile consumatorului și la felul în care aceștia și-au setat așteptările, plus permanenta inovație, atât la nivel de produs, cât și la nivel de ambalaj, sunt un set de valori sănătoase care au transformat marca Gerovital în cel mai cunoscut brand al companiei Farmec, atât la nivel național, cât și internațional.  

 „Dacă muncești, dacă știi ce dorește piața, dacă ești într-o permanentă relație cu piața și știi ce-și dorește piața, dacă inovezi tot timpul, ai toate șansele să fii numărul unu. Și chiar suntem, după toate studiile de piață nu numai brandul numărul unu la cosmetice, dar Gerovital este pe anul trecut brandul numărul unu din România la toate categoriile”, a completat CEO-ul companiei.  

Brandul Gerovital reunește game destinate îngrijirii tenului, corpului și părului, printre care se numără Gerovital H3, Gerovital H3 Derma Plus, Gerovital Tratament Expert, Gerovital Plant, Gerovital Men și Gerovital Sun. Până în 15 aprilie, toți clienții noului magazin beneficiază de reduceri de 20% la orice produs achiziționat. De asemenea, clienții Gerovital pot efectua gratuit teste de dermoanaliză și se pot consulta cu specialiștii companiei pentru alegerea produselor potrivite.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *