Justitie

Gelu Oltean, mesaj către procurorul care l-a anchetat: „Îi spun cu iubire alături de Ayahuasca din jungla amazoniană, din Peru, „Adio domnule Drilea” (…)Felicitări! Vă mulțumesc și vă iert!”

Scris de 602

Fostul șef al serviciului secret Doi Ș-un Sfert, Gelu Oltean, actualmente trimis în judecată pentru trafic de droguri de risc și constituire grup infracțional, a publicat un mesaj de ”adio” pe blogul personal, postarea fiindu-i dedicată magistratului Marian Drilea, care a ieșit de curând la pensie. Retragerea lui Dirlea, cel care a instrumentat dosarul Ayahuasca, reușind trimiterea în judecată a fostului ofițer MI6 – Thomas Lishman și a Vanessei Youness (condamnată penal într-un alt dosar), vine în exact aceeași perioadă în care magistrații de la Tribunalul Dâmbovița au finalizat etapa camere preliminare, confirmând rechizitoriul. Cu o notă de superioritate și aroganță, oscilând între a-și exprima mila și a-l blama pe procuror, Gelu Oltean îi transmite procurorului că Ayahuasca are proprietăți vindecătoare de ego. 

„La revedere stimate domnule procuror Drilea.

Scriu aceste rânduri cu multă compasiune, durere dar și împăcare.

În această viață, Universul mi l-a scos în față de câteva ori, direct sau indirect pe fostul procuror Drilea.

Vă anunț că, în zilele acestea, cu multă fălnicie, curaj și onoare, a ieșit la pensie.

Consider  că este un fel de demisie de onoare.

Singurul lucru care s-a dovedit abia acum că este adevărat, după spusele dumnealui din ianuarie 2019 a fost că, dacă va rămâne un simplu soldat pe butoanele altora, peste doi ani se va pensiona.

Ultima dată mi-a facut la comandă, considerându-se profesionist, două dosare penale și mi-a fost emis și mandat de arestare ca fiind „pericol public”.

Bineînțeles, alături de un sistem bine pus la punct cu butoane de comandă.

Motivația este clară doar pentru cei care au ochi să vadă, urechi să audă și mai mult, să mai și înțeleagă ceva.

Poate un alt motiv este și pentru a învăța el ceva, dându-i-se șansa de către Dumnezeu, să ia nota de trecere, minimum nota 5, în cadrul lecțiilor stabilite în această viață. Poate acum îl mustră deja conștiința.

Chiar dacă se consideră un om religios, care se plimbă prin biserici căutând mântuirea, aspect pe care mi l-a spus direct, la o întrebare pe care i-am adresat-o, întrebându-l ce își dorește în această viața, drumul pe care l-a ales nu poate să-l ducă spre acest deziderat.

Doar spre demisie, greață, dezamagire și ieșit la pensie cu mulți ani înainte de vreme.

Și asta pentru că unii nu s-au ținut de cuvânt în a-l promova, pentru serviciile aduse.

Egoul său nu-l lasă să facă nici cel mai mic pas în drumul spre ascensiune.

Un om care intră într-un joc pe care nu-l înțelege, având ca unic scop doar ascensiunea profesională, fără să-l intereseze Adevărul într-o lume efemeră ci doar imaginea pe care o poate arăta celor din jur, nu are nimic de-a face cu mântuirea.

Un soldat care a făcut un dosar penal împotriva Adevărului, adunând elementele necesare doar dintr-o lume a Minciunii, nu are nimic de-a face cu mântuirea.

Un om care nu trăiește în Adevăr și în iubire, care dă din prea plinul sufletului său doar minciună, nu are nimic de-a face cu mântuirea.

Un om care scoate la înaintare cuvântul „mântuire”, ca pretext al muncii murdare, nu are nimic de-a face cu mântuirea.

Însă există o șansă pentru fiecare la liberul arbitru.
Poate că acum, „pensionat” fiind, o va găsi.

Acum când va cunoaște adevarata viață și-și va găsi adevarata valoare.

Îi spun cu iubire alaturi de Ayahuasca din jungla amazoniană, din Peru,  „Adio domnule Drilea” pentru viața asta și „La revedere, domnule Drilea” pentru data viitoare, când vă voi explica mai multe.

Cu siguranță Universul în mărinimia sa, după ce-și va plăti mizeriile făcute, îi va da șanse de înțelegere.

Și nu uitați domnule Drilea, ca să continuăm lecțiile, Ayahuasca se mai numește și „The Ego Killer”.

Felicitări!

Vă mulțumesc si vă iert!”, a scris Oltean pe blogul său.

Citește și: După doi ani în Camera Preliminară, magistrații au confirmat rechizitoriul din dosarul Ayahuasca. Gelu Oltean, Vanessa Youness și Thomas Lishman au fost trimiși în judecată legalULTIMA ORĂ

 • Acum 15 hours In vizor
  NE ÎNCADRĂM, DIN NOU, ÎN TERMENE: Podul Porțelanului care trebuia să fie gata la data de 26 noiembrie 2022 OSĂ fie gata undeva în 2023. Acum, de la ultima vizită de lucru a lui Emil Boc, a săltat la ”gata în proporție de 90%”
 • Acum 16 hours Politica
  Ciolacu: Opoziția nedreaptă a Austriei este un cadou gratuit de Crăciun pentru Vladimir Putin. Cu siguranță, vor exista consecințe pentru Austria în urma acestui vot absurd!
 • Acum 17 hours In vizor
  NI SE ȘOPTEȘTE ÎN CASCĂ: Constructorii de la Parcul Feroviarilor încep să-și scoată gunoaiele pe care le-au îngropat de dimineață. E bună și mult hulita mass media la ceva
 • Acum 17 hours General
  MAI E DE MULS DE LA SCLAVII EUROPEI! Austria și Olanda au votat împotriva aderării României și Bulgariei la Schengen. Olanda s-a opus de fapt Bulgariei, care este însă la pachet cu România. Croația intră în Schengen de la 1 ianuarie 2023. Plus: elefantul pe care nu vea nimeni să-l vadă
 • Acum 18 hours In vizor
  ALO, GARDA DE MEDIU CLUJ, aţi fost sesizaţi, de ce nu verificaţi de ce se îngroapă deşeuri în şantierul Parcul Feroviarilor! Că şi primăria Cluj-Napoca a fost sesizată, dar se tace asurzitor!
 • Acum 19 hours Sanatate
  În plin sezon de viroze, Ministerul Sănătăţii “dă”, numai la “Cliuuj”, “că-i fain”, câte 4 – 6 ore de aşteptare părinţilor şi copiilor bolnavi în UPU. “Â-mi cer scuze la domni pacenţi!”
 • Acum 20 hours FOTOGRAFILA
  Protest în faţa Curţii de Apel Cluj: “Tişe, Vakar, județul Cluj nu l-ați primit moștenire”
 • Acum 20 hours PubliNews
  În luna sărbătorilor, Iulius Christmas Market din Iulius Parc îi poartă pe vizitatori în lumea de basm a Crăciunului
 • Acum 21 hours Eveniment
  Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, primește la Cluj-Napoca premiul unei asociații pentru cultură democratică europeană
 • Acum 21 hours In vizor
  Firma ONCOS nu e vinovată pentru minciunile unei mămici mitomane! Presa locală e varză!
 • Acum 22 hours In vizor
  Emil Boc: Construcția pasajulului de la Tăietura Turcului OSĂ înceapă anul viitor. Tot printr-o “randare” pe laptop, Maestre?
 • Acum 23 hours Vocea ta
  Dragoş Damian, Terapia Cluj: Strategia naţională de sănătate 2022-2030 a Ministrului Alexandru Rafila. Şi figura 38 de la pagină 24, o poză care te pune pe gânduri
 • Acum 24 hours Politica
  După ce guvernele lui şi-au bătut joc de Constituţie timp de doi ani, încălcând drepturile şi libertăţile civile, Klaus Iohannis şi-a slăbit niţel legăturile de la clăpari să ne vorbească despre “cărticică”: “Constituţia este cea mai importantă armă pe care o avem”
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE