Rautacisme

Gazeta de Cluj: Jandarmul de la ANCOM Cluj-Napoca i-a găsit Flaviei Petruș, consilier local PNL, un microfon în ”triunghiul amoros”

Flavia Petruș, consilier local PNL la Primăria Cluj-Napoca și angajată ca să taie frunze la câini la ANCOM Cluj-Napoca, este gaura (pardon, latura) unui ”triunghi amoros”. Din el mai fac parte Ionuț Moldovan, iubitul ei, coleg cu ea în consiliul local și cât pe-aci să fie șef la ANCOM Cluj-Napoca, și fostul soț al flaviei, Robert Ibranyi.

CITEȘTE ȘI:

MANELIȘTII PDL CLUJ: Chef cu palme peste fund și dans pe masă, după Congresul PNL – VIDEO

Ionuț Moldovan (PNL) era să ajungă șef în ANCOM, dar Daniel Buda i-a băgat bețe în roate

Într-o încercare disperată de recuperare a ”onoarei”, fostul soț i-a montat Flaviei un microfon sperând să o surprindă cu iubitul ei, Ionuț. Însă, pe lângă ce spera el să surprindă, înregistrările arată cât de mult au putut cei doi amorezi să-și înjure șefii: Emil Boc, Dan Tarcea, Daniel Buda, toți au fost ”miruiți” cu apelative gen p…a, f…t, m..e, p…a m…i, etc – atât de plastice în limba română.

Toate acestea au ieșit la iveală când Flavia a mers la ANCOM Cluj pentru a se ponta la tăiatul frunzelor la câini. Pentru că este o instituție cu un grad de securitate ridicat a fost depistat că deținea un dispozitiv de înregistrat. La o căutare mai amănunțită, jandarmul de la poarta instituției a descoperit microfonul din triunghiul amoros.

Al doilea triunghi al Flaviei

Sursa: Gazeta de Cluj

Sursa foto: Gazeta de Cluj