Sport

Gală de kickboxing la Cluj. “Localnicul” Benny Adegbuyi va lupta în meciul vedetă: „Voi încerca să fac show. Vreau knock-out-ul”

La mijlocul lunii viitoare va avea loc, la Cluj-Napoca, una dintre cele mai importante gale de kickboxing din România.

Evenimentul ACB KB 7, organizat de către cecenii de la Absolute Championship Berkut, în colaborare cu promotorul Alex Baciu, reprezentantul şcolii olandeze Superpro Team, va avea drept „main event” lupta dintre clujeanul Benny Adegbuyi, numărul doi mondial şi olandezul Steven Reezigt. Gala din 18 septembrie, de la Sala Sporturilor „Horia Demian”, va putea fi urmărită în direct şi în Rusia, Croaţia sau China şi va mai fi compusă din alte câteva meciuri în care vor fi implicaţi sportivi din peste 10 ţări.

„Anul trecut am colaborat cu succes la Sibiu, atunci când am avut un dublu eveniment de kickboxing şi MMA. Acum vom organiza la Cluj o astfel de gală care va avea o mare expunere naţională şi internaţională. Sperăm să fie un eveniment bine primit de către clujeni, care sunt foarte receptivi la sporturile de contact”, a declarat Alex Baciu.

Meciul vedetă al serii din 18 septembrie va fi cel în care va lupta Benny Adegbuyi, sportivul născut la Cluj care a ajuns pe locul doi în clasamentul mondial. Acesta a promis că va face spectacol pentru fani şi va încerca să câştige meciul cu olandezul Reezigt prin knock-out, conform CJSport.ro.

„La Cluj mă simt ca acasă, am fost născut aici, o mare perioadă din viaţă am locuit aici şi voi încerca să fac show pentru ca publicul clujean să se simtă super bine. Meciurile de kickboxing oferă un spectacol care nu se poate vedea decât live şi asta voi face şi eu. Ca orice sportiv, îmi doresc knock-out-ul, dar victoria e binevenită indiferent cum ar fi ea. Mă bucur că acest eveniment îmi poate oferi ocazia de a lupta la mine acasă şi îi aştept pe spectatori în număr cât mai mare”, a spus şi luptătorul clujean, născut din mamă româncă şi tată nigerian.

Biletele pentru evenimentul din 18 septembrie vor fi puse în vânzare săptămâna viitoare, pe site-ul eventim.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *