Din oras

Gafa de proportii! Boc a “uitat” sa-l invite pe presedintele Camerei de Comert si Industrie la inaugurarea Polivalentei

Inadvertentele de organizare a lansarii Salii Polivalente au facut ca reprezentanti de seama ai orasului sa nu fie invitati la eveniment. Politicienii s-au adunat ciopor, dar invitatiile nu au ajuns chiar peste tot.

Unul dintre personajele absente la inaugurare, Stefan Dimitriu, presedintele Camerei de Comert si Industrie a Clujului, era aseara intr-o cu totul alta parte decat la inaugurare. Intrebat fiind daca a primit invitatie, Stefan Dimitriu, cunoscut pentru rigurozitatea cu care-si conduce institutia, si-a resunat secretara, apoi a revenit, informandu-ne ca pe adresa Camerei de Comert si Industrie nu a venit nicio invitatie in acest sens.

“Nu vreau sa acuz pe nimeni, nici sa-mi dau cu presupusul, dar ma gandesc ca nu ar fi fost un lucru rau ca presedintele Camerei de Comert si Industrie, cel care tine legatura cu business-ul local, dar este si cel mai cautat de catre ambasadori si oameni de afaceri internationali, sa fie totusi prezent la inaugurarea acestui obiectiv”, a declarat Dimitriu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *