Rautacisme

Gabriel Gavriș, rutieristul clujean, în prag de divorț cu două femei ”la braț”. Amanta e subalterna sa…

Se îngroașă gluma în scandalul dintre soții Gavriș. În vreme ce șeful Rutierei Cluj, împuternicit adjunct șef Brigada Rutieră București, se războiește în instanță cu soția sa, superiorii lui cercetează relația amoroasă dintre el și amantă, inspector de poliție PREDA DANA MARIA, care lucrează tot în cadrul Brigăzii Rutiere București.

Vrăbiuțele Ziar de Cluj susțin că au fost depuse sesizări (la comisarii Gîlceavă și Miron) cu privire la relația amoroasă dintre cei doi, dat fiind că Paul Gavriș este superiorul Danei Preda. Reamintim că în toamna aceasta, polițiștii au intervenit în scandalul cu bolidul distrus al acestuia. Mai mult, superiorii lui Gavriș îl numesc ”cartof fierbinte”, prin prisma faptului că ar fi cauzat mai multe probleme din vară, de când a fost împuternicit la București. 

Aparent, soțioara este destul de supărată că Gavriș face paradă cu amanta pe la Cluj și îi confruntă pe acesta de câte ori are ocazia. Mai ales că Paul Gavriș se dă sărac atunci când vine vorba de reglarea conturilor financiare cu actuala nevastă. Vrăbiuțele susțin că femeia s-a plâns unei apropiate că i-a descoperit pe Paul și Dana în fața casei, iar când și-a confruntat soțul cu privire la amantă, acesta i-a spus că e ”doar o colegă” ce doarme câteva zile la el. 

 

Recent, Gabriel Gavriș ar fi cununat religios o pereche de miri alături de verișoara sa, încâlcând canoanele ortodoxe legate de căsătorie. 

 

Divorțul soților Gavriș a început la scurt timp după scandalul cu mașina distrusă pe Calea Turzii. Aparent, rutieristul își amenința soția cu plângeri penale, în vreme ce aceasta a obținut prin ordonanță președințială custodia temporară a copilului lor. Până un-alta, vrăbiuțele susțin că Dana Maria Preda și Gabriel Paul Gavriș fac obiectul unei cercetări derulată de Controlul Intern, dat fiind relația lor amoroasă și posibile încălcări ale codului de etică. 

Vezi și: 

EXCLUSIV Fostul șef de la Rutieră Cluj a sunat la 112 să se apere. După ce și-a înșelat soția, s-a ales cu ”cadoul de nuntă” distrus cu toporul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *