Eveniment

FURT ŞI DROGURI: Descinderi în această dimineață la Câmpia Turzii

„Mascații” au descins în această dimineață la Câmpia Turzii, la o locuință situată pe Aleea Vânătorilor.

Potrivit turdanews.net aceștia au făcut percheziții la un apartament situat la etajul 4 al unul bloc din zona amintită. Reprezentanții IPJ Cluj vor oferi mai multe amănunte după finalizarea cercetărilor.

În ultima perioadă luptătorii de la Serviciul de Acțiuni Speciale au organizat mai multe percheziții în zonă atât la Turda, Câmpia Turzii cât și la Viișoara în cazuri de furt, persoane date în urmărire sau trafic de droguri.

UPDATE: COMUNICATUL IPJ CLUJ

La data de 14 februarie a.c. polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii – Biroul de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară la locuința unui bărbat în vârstă de 51 de ani, din Câmpia Turzii, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate, violență în familie și furt.
Polițiștii au demarat activități de cercetare penală după ce o femeie în vârstă de 54 de ani, din Câmpia Turzii, a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Turda, cu privire la faptul că la data de 23 decembrie 2022, în jurul orei 20.30, în timp ce se afla la locuința bărbatulului de 51 de ani, din Câmpia Turzii, pe fondul unor discuții contradictorii ar fi fost agresată fizic de acesta și împiedicată să părăsească imobilul, ulterior fiindu-i luat telefonul mobil și portofelul.
În cadrul percheziției au fost descoperite și ridicate mai multe bunuri de interes în cauză, printre care și portofelul femeii.
Cercetările sunt continuate de polițiști, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda, în vederea stabilirii tuturor aspectelor existente până în prezent.