Eveniment

FURT ŞI DROGURI: Descinderi în această dimineață la Câmpia Turzii

Scris de 617

“Mascații” au descins în această dimineață la Câmpia Turzii, la o locuință situată pe Aleea Vânătorilor.

Potrivit turdanews.net aceștia au făcut percheziții la un apartament situat la etajul 4 al unul bloc din zona amintită. Reprezentanții IPJ Cluj vor oferi mai multe amănunte după finalizarea cercetărilor.

În ultima perioadă luptătorii de la Serviciul de Acțiuni Speciale au organizat mai multe percheziții în zonă atât la Turda, Câmpia Turzii cât și la Viișoara în cazuri de furt, persoane date în urmărire sau trafic de droguri.

UPDATE: COMUNICATUL IPJ CLUJ

La data de 14 februarie a.c. polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii – Biroul de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară la locuința unui bărbat în vârstă de 51 de ani, din Câmpia Turzii, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate, violență în familie și furt.
Polițiștii au demarat activități de cercetare penală după ce o femeie în vârstă de 54 de ani, din Câmpia Turzii, a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Turda, cu privire la faptul că la data de 23 decembrie 2022, în jurul orei 20.30, în timp ce se afla la locuința bărbatulului de 51 de ani, din Câmpia Turzii, pe fondul unor discuții contradictorii ar fi fost agresată fizic de acesta și împiedicată să părăsească imobilul, ulterior fiindu-i luat telefonul mobil și portofelul.
În cadrul percheziției au fost descoperite și ridicate mai multe bunuri de interes în cauză, printre care și portofelul femeii.
Cercetările sunt continuate de polițiști, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda, în vederea stabilirii tuturor aspectelor existente până în prezent.


ULTIMA ORĂ

 • Acum 4 hours Politica
  ACUM SE VA VEDEA DACĂ PRIMEAZĂ ”BLIDUL” ÎN FAȚA VOCAȚIEI: Vârsta de pensionare va crește la 65 de ani pentru militari, diplomați, personalul auxiliar din instanțe. Impozit de 30% pentru o cotă din pensiile speciale. Pensiile magistraților aflate în plată se vor recalcula
 • Acum 5 hours FOTOGRAFILA
  Cât a durat ”asfaltarea” ”înainte de termen” a străzii Dragalina? Ei, bine, se sparge la loc. ”Nu e vina lor”, ci a celor care au lăsat niște țeavă pe dinafară
 • Acum 6 hours Rautacisme
  Întrebare a la Radio Erevan: Ce OSĂ conțină Parcul Gh. Dima din Zorilor, care trebuia licitat încă de anul trecut? OSĂ conțină beton și dale. Și 1001 povești despre arbori în plus
 • Acum 7 hours General
  Ciolacu: Președinta Ungariei a făcut declarații total inacceptabile, cu caracter revizionist pe tema Transilvaniei
 • Acum 8 hours Politica
  PROASTA COMUNICARE A PSD ÎN GREVA PROFESORILOR: Când nu s-a respectat niciodată Legea care acordă 6% din PIB Educației, să vii să contracarezi ”dreptul la grevă” cu ”dreptul la educație”, înseamnă să ai consilieri extrem de proști!
 • Acum 9 hours Eveniment
  Președintele sindicatelor din Educație: ”În momentul de față vorbim de amânarea examenelor”
 • Acum 9 hours Editorial
  Dervișii rotitori de la Guvernare
 • Acum 10 hours In vizor
  Le-au trebuit PATRU ani de la concursul de soluții pentru a ajunge, în sfârșit, să prezinte Comisiei de Urbanism (de Cumetrie din ”bocărie”) reamenajarea Cetățuii!
 • Acum 11 hours Sport
  Dan Petrescu a sărit la bătaie cu propriul jucător și i-a bătut obrazul lui Hagi
 • Acum 11 hours Eveniment
  Greva din învăţământ continuă: ”Guvernul trebuie să înțeleagă, măcar acum, în al doisprezecelea ceas”
 • Acum 12 hours Politica
  OPTIMISM: Vasile Dîncu susține că ”rotativa” OSĂ se facă
 • Acum 13 hours Politica
  ROTATIVA S-A ÎNȚEPENIT ÎN SARABANDA GREVELOR: Angajaţii CFR protestează luni în faţa Ministerului Transporturilor
 • Acum 23 hours Straineze
  După numărarea a 98% dintre voturi, Erdogan a câștigat alegerile prezidențiale inclusiv în numărătoarea opoziției
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE