Rautacisme

Functionarii stau linistiti, sa lucreze altii pentru ei

“Cel mai complex site de informare turistica din Transilvania” – cel al Centrului de Informare si Promovare Turistica s-a dovedit a fi un esec total.

Ceea ce frapeaza mai mult nu este continutul prost, necitarea surselor sau greselile din texte, ci atitudinea managerului de proiect si al sefului firmei, care a facut capodopera.
Nu li se pare grav ca au furat texte de pe net pentru a incropi site-ul, nici ca au o gramada de greseli si au pretentia ca ziaristii sa le faca o lista cu acestea, pe care mai apoi sa le corecteze. Iar lista, bineinteles, trebuie sa fie inaintata in scris, in dulcele stil birocratic.

Daca ne trimiteti o lista cu erorile, le corectam imediat”, a spus si Rodica Gogonea, managerul de proiect, si Alin Baicoci, administratorul firmei SC Business Software Incubator SRL, cea care a realizat site-ul.

In traducere libera cei doi responsabili de marea gafa a site-ului au pretentia ca altcineva sa le faca treaba si ei doar sa incaseze banii. Mai mult de atat, nu au nici cea mai mica remuscare in a folosi textele altora fara sa citeze. Managerul de proiect recunoaste fara sa clipeasca, faptul ca nu s-a uitat pe site-ul pentru care a girat cu numele.

„Se poate modifica mereu, nu e totul batut in cuie. Ei s-au documentat, dar sigur, se mai fac si greseli. Daca imi dati o lista ce greselile, vom schimba. Sa imi trimiteti lista in scris, altfel nu se poate!”, a incheiat managerul proiectului european de 450.000 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *