FOTOGRAFILA

Frecat menta şi ars motorina de pomană pe şantierul Kogălniceanu – Universităţii. Foto şi Video

Scris de 610

Puţini dintre dumneavoastră vă mai aduceţi aminte de contractul Bechtel prin care, din 2004, până în prrezent, nu s-a realizat Autostrada Transilvania. Important este să reţineţi că, printre alte mizerii din acel contract, reprezentanii mafioţi ai statului eşuat român au semnat o clauză prin care utilajele de pe şantier al firmei erau plătite şi dacă ardeau motorina degeaba la umbra câte unui copac. Bechtel era plătită nu să producă Autostrada, ci să ardă motorină şi să factureze. Parandărăt venea la toată lumea, era supărare.

Azi, data stelară de miercuri, într-un cilindu compresor din fosta parcare de la UBB de pe strada Universităţii din Cluj-Napoca, se proceda ca la Bechtel: se ardea motorină. Să se poată factura activitate. În rest, vă rugăm să observaţi grupul de “dorei” spriojinind zidul. şi excelentul front de lucru gândit de un imbecil. În loc să decoperteze cap-coadă trotuarul, să-l poată încărca ocupând numai o bandă din trista stradă a Universităţii, imbecilul s-a hărnicit să decoperteze şi banda de stradă, în paralel. În loc să vină ulterior şi să decoperteze înaintând pe banda blocată către universitate, maşină cu maşină. S-au grăbit cu hei-rup-ul şi acum au văzut că e mai nasol să încarce resturile de la decopertare, fără să blocheze de tot circulaţia.

Ghinion, la ora filmării ploua, aşa că clujenii s-au îmbrăcat în maşină şi s-au dus să-şi vadă de treabă.

PS: Rămâne valabil pariul de marţi: de câte zile de inutile ambuteiaje şi de noroi, sau praf (funcţie de vre,e) se vor bucura clujenii.

PS2: În aceste condiţii, cu bşocajul din această zonă, Emil Boc OSĂ înceapă şu şantierul de pe Moţilor, şi pe cel din Piaţa Mărăşti. Este un fel de test de rezilienţă, să vadă cum se vor descurca clujenii când OSĂ sape şi la metrou. Dacă OSĂ.ULTIMA ORĂ

 • Acum 2 hours In vizor
  FELICITĂRI, FAINE LUCRĂRI! ”Dottore” Bode a fost bun și ca ministru al Transporturilor
 • Acum 3 hours PubliNews
  TeraPlast, cel mai mare producător român de materiale de construcții, a încheiat 2022 cu afaceri de 711 milioane lei, dar profitul a scăzut cu 64%
 • Acum 4 hours Justitie
  CUM SĂ-ȚI PASEZI RESPONSABILITATEA, ROMÂNEȘTE: CA Cluj dă vina pe parchet pentru că violatorul din Cășeiu a fost eliberat: ”Judecătorul, sesizat cu 54 de minute înainte să expire reținerea”
 • Acum 4 hours General
  Bărbatul care a violat o minoră în Cășeiu și nu a mai fost arestat că judecătorul a întârziat la serviciu, a fost prins de polițiști
 • Acum 4 hours Din oras
  Până să se unească Cluj-Napoca cu Floreștiul, grație Supercom, s-a unit cu Pata Rât
 • Acum 6 hours Politica
  Petre Daea: “Vaca trece prin mari greutăți. A devenit dușmanul planetei, e responsabilă că avem atâta poluare. România are 2 milioane de vaci și 9 milioane de mașini, și unele au două țevi”
 • Acum 6 hours In vizor
  Începând de anul acesta, Educaţia din România va fi analizată în raportările pe baze de date ale OCDE “Education at a Glance”
 • Acum 9 hours In vizor
  După 9 ani de Cluj, doi tineri s-au mutat în Bucovina: “Clujul a devenit un oraș care nu mai e prietenos cu oamenii care stau acolo”
 • Acum 9 hours Rautacisme
  În sfârşit a aflat şi Emil Boc că guvernul i-o desconsideră pe “Antonia” şi face “cloud-ul IT regional” la Beclean
 • Acum 10 hours Din oras
  COŞMAR ÎN TRAFIC: Lucrările la Calea Mănăștur au dat traficul peste cap: “500 metri în 20 de minute!” Cei din autobuzele CTP au ales să meargă pe jos. Măcar “vinerea verde” a fost un succes!
 • Acum 10 hours Politica
  DIGITALIZAREA ÎN VIZIUNEA PNL: Prioritatea la coadă la ghişeu
 • Acum 11 hours FOTOGRAFILA
  După ce-şi bat joc cu lunile de afacerile celor care nimeresc în “şantierele” lui Boc, mai pun în pericol şi viaţa clienţilor acestora
 • Acum 12 hours Eveniment
  CĂUTAT DE POLIŢIE: A violat o fată de 14 ani!
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE