FOTOGRAFILA

Frecat menta şi ars motorina de pomană pe şantierul Kogălniceanu – Universităţii. Foto şi Video

Puţini dintre dumneavoastră vă mai aduceţi aminte de contractul Bechtel prin care, din 2004, până în prrezent, nu s-a realizat Autostrada Transilvania. Important este să reţineţi că, printre alte mizerii din acel contract, reprezentanii mafioţi ai statului eşuat român au semnat o clauză prin care utilajele de pe şantier al firmei erau plătite şi dacă ardeau motorina degeaba la umbra câte unui copac. Bechtel era plătită nu să producă Autostrada, ci să ardă motorină şi să factureze. Parandărăt venea la toată lumea, era supărare.

Azi, data stelară de miercuri, într-un cilindu compresor din fosta parcare de la UBB de pe strada Universităţii din Cluj-Napoca, se proceda ca la Bechtel: se ardea motorină. Să se poată factura activitate. În rest, vă rugăm să observaţi grupul de „dorei” spriojinind zidul. şi excelentul front de lucru gândit de un imbecil. În loc să decoperteze cap-coadă trotuarul, să-l poată încărca ocupând numai o bandă din trista stradă a Universităţii, imbecilul s-a hărnicit să decoperteze şi banda de stradă, în paralel. În loc să vină ulterior şi să decoperteze înaintând pe banda blocată către universitate, maşină cu maşină. S-au grăbit cu hei-rup-ul şi acum au văzut că e mai nasol să încarce resturile de la decopertare, fără să blocheze de tot circulaţia.

Ghinion, la ora filmării ploua, aşa că clujenii s-au îmbrăcat în maşină şi s-au dus să-şi vadă de treabă.

PS: Rămâne valabil pariul de marţi: de câte zile de inutile ambuteiaje şi de noroi, sau praf (funcţie de vre,e) se vor bucura clujenii.

PS2: În aceste condiţii, cu bşocajul din această zonă, Emil Boc OSĂ înceapă şu şantierul de pe Moţilor, şi pe cel din Piaţa Mărăşti. Este un fel de test de rezilienţă, să vadă cum se vor descurca clujenii când OSĂ sape şi la metrou. Dacă OSĂ.