FOTOGRAFILA

FOTOGRAFILA unui Bar Mobil! "Vrea cineva ceva de băut?”

Bar Mobil! Este ideea ingenioasă a unui clujean, imagine care poate induce în eroare orice șofer. Poza a fost realizată de Mirel Cumpănaș, fost basist și membru al trupei Cargo.

Imaginea surprinsă de Mirel Cumpănaș este însoțită și de un text:

”Sibiu spre București! Vrea cineva ceva de băut?”

click foto pentru imagine completă

 

Întrucât numărul de telefon pentru accesul la acest Bar Mobil este la vedere, am discutat cu cel căruia i-a venit această găselniță pentru a afla dacă autoturismul adăpostește realmente un bar.

Iată ce a împărtășit cu noi Călin Kupa:

”Nu este un bar ambulant, dacă la asta vă gândiți. Este autoturismul pe care-l folosesc atunci când mă deplasez la diverse evenimente. Până la urmă, nu prea ai cum să faci un bar într-o mașină mică. Ar fi nevoie de apă, de alte ingrediente și aparatură care, în mod sigur, nu au cum să încapă într-un autoturism. 

Evident, intenția a fost una de natură comercială, pentru că eu sunt persoană fizică autorizată și prepar diverse cocktailuri, particip la diverse evenimente. Este mașina mea personală, pe care o folosesc în interes ”de serviciu”, a declarat Kupa Călin.

Clujeanul de 36 de ani prepară cocktailuri la diverse evenimente unde este invitat. Oricum, modalitatea de a-și face publicitate pe roți este una ingenioasă, astfel încât poate crea impresia că autoturismul ar avea ”în dotare” un bar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *