FOTOGRAFILA

FOTOGRAFILA unui Bar Mobil! "Vrea cineva ceva de băut?”

Scris de 646

Bar Mobil! Este ideea ingenioasă a unui clujean, imagine care poate induce în eroare orice șofer. Poza a fost realizată de Mirel Cumpănaș, fost basist și membru al trupei Cargo.

Imaginea surprinsă de Mirel Cumpănaș este însoțită și de un text:

”Sibiu spre București! Vrea cineva ceva de băut?”

click foto pentru imagine completă

 

Întrucât numărul de telefon pentru accesul la acest Bar Mobil este la vedere, am discutat cu cel căruia i-a venit această găselniță pentru a afla dacă autoturismul adăpostește realmente un bar.

Iată ce a împărtășit cu noi Călin Kupa:

”Nu este un bar ambulant, dacă la asta vă gândiți. Este autoturismul pe care-l folosesc atunci când mă deplasez la diverse evenimente. Până la urmă, nu prea ai cum să faci un bar într-o mașină mică. Ar fi nevoie de apă, de alte ingrediente și aparatură care, în mod sigur, nu au cum să încapă într-un autoturism. 

Evident, intenția a fost una de natură comercială, pentru că eu sunt persoană fizică autorizată și prepar diverse cocktailuri, particip la diverse evenimente. Este mașina mea personală, pe care o folosesc în interes ”de serviciu”, a declarat Kupa Călin.

Clujeanul de 36 de ani prepară cocktailuri la diverse evenimente unde este invitat. Oricum, modalitatea de a-și face publicitate pe roți este una ingenioasă, astfel încât poate crea impresia că autoturismul ar avea ”în dotare” un bar.ULTIMA ORĂ

 • Acum 8 hours Vocea ta
  Azi s-au demontat, pentru totdeauna, poveștile lui Emil ”OSĂ” Boc despre Oraș: ”Nimeni nu este uitat, nimeni nu este lăsat în urmă. Orașul pentru oameni, nu pentru profit. Eco, nu ego”
 • Acum 11 hours In vizor
  Cum a fost la festivalul romilor din Cluj, unde nu participă nici o autoritate publică: ”Lasă că vine Boc cu nevasta-n spinare, ca la Untold”
 • Acum 16 hours Vocea ta
  INVITAȚIE LA KHETANE PE TEMA JUSTIȚIEI SOCIALE: ”Vă invităm la un exercițiu de reflecție și solidaritate, pornind de la cazul clujenilor care locuiesc în cartierul Pata Rât al Clujului”
 • Acum 16 hours In vizor
  CLUJENII SE PLÂNG DE BETOANE, numai Emil Boc vede cu oglinda strâmbă a ”bunelor practici” și cum crește spațiul verde mai ceva ca promisiunile în campania electorală.
 • Acum 1 day In vizor
  ”Pornohaci” invitat la Zilele Comunei Jucu. Pe bani publici. De ce?
 • Acum 1 day In vizor
  Pro TEMBEL l-a omorât pe Florin Salam. Acesta susține că zvonurile sunt o exagerare. Fără să își ceară scuze, prompteriștii au șters știrea de pe site
 • Acum 1 day Jos palaria
  JOS PĂLĂRIA! Vernisaj Darius Ludwig la Khetane!
 • Acum 2 days FOTOGRAFILA
  BAȘI, ARTIFICII ÎN NOAPTE, BETOANE ȘI CLAXOANE: Bine că amicul Videanu livrează, că Emil Boc dalează. Dacă și ce e pe malul Someșului în Grigorescu e parc, atunci să ne fie nouă rușine! Că nu protestăm
 • Acum 2 days Din oras
  Garibaldi, podul care ”OSĂ” fie modernizat încă din 2014. Ecoul lui Boc, Dan Tarcea, a mai zis și el niște cuvinte despre cum ”OSĂ” fie mai frumos, mai trainic și mai arătos
 • Acum 2 days Din oras
  ZILELE CULTURII MAGHIARE DIN CLUJ-NAPOCA: Ministrul Culturii din Ungaria și nunțiul apostolic în România, la sfințirea Bisericii ”Sf. Mihail” după restaurare
 • Acum 2 days Din oras
  Emil ”OSĂ” Boc și-a sos ”Ecoul” și ”Inutilul” pe stradă să se tragă-n chip cu niște puble de gunoi inteligente. Cel mai inteligent lucru la aceste pubele este afacerea de cumetrie prin care au fost achiziționate de la ex-penelistul Doru Stoica
 • Acum 2 days Politica
  PSD: Nu susținem diminuarea schemei de compensare a prețurilor la energie, ci reglementarea pieței
 • Acum 2 days FOTOGRAFILA
  Oare Urbanistul de Cumetrie știe ce scrie pe autorizația construcției din fotografie? Sau a semnat ca “primarul Boc” pentru un amic imobiliar?
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE