Sport

FOTO: Zeci de jucători au venit la trialul organizat de „U” Cluj. Sabău: „Avem antrenori, acum să găsim şi echipă”

Noua conducere a Universităţii Cluj, în frunte cu managerul Ioan Ovidiu Sabău, a organizat, marţi dimineaţă, primul din cele două trialuri în urma cărora „şepcile roşii” îşi vor completa lotul de jucători pentru următorul sezon.

La baza CMC din cartierul Gruia s-au prezentat 61 de jucători, care au încercat să-l convingă pe noul antrenor al lui „U”, Marius Popescu, de faptul că merită un loc în Liga a IV-a. Tehnicianul Universităţii, ajutat de către Zsolt Szilagyi, i-a împărţit în mai multe echipe pe cei nou veniţi, aceştia jucând meciuri şi împotriva juniorilor care încă mai au contract cu vechea societate, cei care au reprezentat „U” Cluj în sezonul trecut al Ligii Elitelor.

Aproximativ două ore a durat primul trial organizat de către formaţia ardeleană, miercuri dimineaţă, după al doilea trial, oficialii Universităţii urmând să ia o primă decizie în vederea numărului de jucători care vor rămâne la formaţia „şepcilor roşii” pentru următorul sezon.

„Nu avem nimic deocamdată, nu avem pe ce să ne bazăm, căutăm jucători, de-asta am făcut şi acest trial. Antrenori avem, dar trebuie să găsim şi echipă ca să aibă ce să antreneze. Ne-am fi dorit să începem mai devreme lucrurile, dar din punct de vedere legal nu a fost posibil, nu am putut să ne organizăm, dar trebuie să ne adaptăm şi să găsim soluţii. O luăm de la zero, vrem să ne reorganizăm pe alte criterii, pe alte principii. ’U’ Cluj înseamnă foarte mult pentru acest oraş, avem o mare răspundere, dar când trebuie să construieşti ceva de durată îţi trebuie răbdare şi cer foarte multă răbdare, sper să o avem. Cei care ne-am angajat aici suntem oameni responsabili, serioşi, nu facem compromisuri şi facem totul cu intenţii bune pentru a readuce echipa acolo unde îi este locul, în Liga 1. Ne va fi foarte greu, dar cu atât va fi mai frumos, iar satisfacţiile vor fi mai mari”, a declarat Sabău, potrivit CJSport.ro, cel care a subliniat faptul că promovarea reprezintă obiectivul în fiecare an competiţional.

„Moţul” a urmărit meciurile de marţi dimineaţa alături de fostul fundaş al lui „U”, Cristi Pojar, dar şi de legenda „şepcilor roşii”, Remus Câmpeanu. Mai jos aveţi câteva fotografii de la trialul organizat astăzi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *