Sport

FOTO: Titanii snooker-ului au făcut show la conferinţa de presă de la Cluj. Steve Davis: „La vârsta mea e o plăcere să fiu oriunde”

Snooker Titans Trophy a început la Cluj-Napoca cu o conferinţă de presă savuroasă a celor patru sportivi care vor participa la turneul demonstrativ de la Sala Polivalentă.

De departe, cel mai în formă a fost Steve Davis, englezul glumind aproape la fiecare întrebare a reporterilor. Rugat de organizatori să spună câteva cuvinte la începutul conferinţei, Davis a vorbit după Selby, O’Sullivan şi Reannie Evans, însă a stârnit hohote de râs în sală. „Şi pentru mine e o plăcere să fiu la Cluj, de fapt, la vârsta mea, e o plăcere să fiu oriunde. Asta înseamnă că sunt încă în viaţă şi mă bucur de acest lucru”, a spus Davis, ajuns la 58 de ani.

Acesta a continuat să glumească şi când a fost întrebat ce reprezintă snooker-ul pentru el, sextuplul campion mondial făcând show la fiecare frază rostită. “Răspunsul meu sunt bilele (nr-balls). Sunt fascinante. Noi suntem foarte norocoşi că ne putem controla bilele. Mark Selby (nr-actualul campion mondial) le poate controla cel mai bine. De altfel, cei care nu le pot controla sunt fascinaţi de cei care le pot. Nu pot să zic că există o presiune la meciuri, pentru că jucăm pe banii altora, avem mâncare, băutură, deci nu e presiune”, a mai spus Steve Davis, conform CJSport.ro, responsabil cu buna dispoziţie înaintea începerii celor două meciuri de astăzi.

Ceilalţi trei mari campioni au fost mult mai serioşi, chiar dacă O’Sullivan a dat de înţeles că îşi va cumpăra o casă în România doar dacă îşi permite din punct de vedere financiar.

„E frumos să fiu din nou în România, sperăm să facem show şi cu siguranţă vom face. Sunt norocos că putem practica sportul pe care îl iubim, poţi să călătoreşti, să vezi diferite ţări, culturi şi să joci în faţa fanilor. Îmi place în România, îmi place mâncarea de aici, poate îmi iau o casă, dar depinde cât e de scumpă, s-ar putea să fiu nevoit să mai câştig câteva turnee”, a declarat, zâmbind, cel mai cunoscut jucător de snooker.

Cele două meciuri de sâmbătă vor începe la ora 17:30, în timp ce finalele de la turneul demonstrativ din Sala Polivalentă vor avea loc duminică, de la ora 15:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *