Sport

FOTO: Simona Halep, mulţumită că va juca al doilea meci sâmbătă. Ce a spus şi Kerber despre tragerea la sorţi şi cum arată tabloul meciurilor din weekend

rina Begu şi Angelique Kerber vor deschide confruntarea de la Cluj, dintre România şi Germania, care contează pentru play-off-ul Grupei Mondiale la Fed Cup.

Mai apoi, pe teren vor intra Simona Halep şi Andrea Petkovic, jucătoarea numărul unu a României fiind mulţumită de faptul că, spre deosebire de jocul cu Cehia, nu va juca primul meci.

“În general, nu prea are importanţă cum joci, mie întotdeauna mi-a plăcut să joc prima, însă chiar acum, înainte de tragere, m-am gândit că ar fi bine dacă aş juca a doua, ca să mă obişnuiesc. Acest lucru văd că s-a întâmplat, sper să fie un lucru bun, pozitiv şi să câştig mâine. O cunosc pe Andrea, am jucat de multe ori împotriva ei, va fi un meci dificil, dar sper să fie bine”, a spus Halep despre meciul de mâine, Petkovic menţionând că se află într-o formă bună şi că speră, la rândul ei, să aducă un punct Germaniei, potrivit CJSport.ro.

Înaintea Simonei, însă, pe zgura din Sala Polivalentă va intra Irina Begu, cea care va reedita meciul cu Kerber de săptămâna trecută, jucat tot pe zgura americană de la Charleston, românca pierzând atunci în două seturi.

“Eu sunt pregătită să-mi fac treaba, acum sunt mult mai odihnită şi consider că am un atu din acest punct de vedere. Va fi un meci interesant şi împreună cu Alina şi cu antrenorul meu vom vedea cum va trebui să joc. Publicul ne va ajuta foarte mult şi cred că va pune presiune pe Kerber”, a spus Begu, care porneşte cu a doua şansă în partida de mâine.

De partea cealaltă, Angelique Kerber a părut mulţumită de faptul că se va reîntâlni cu Irina Begu încă de la primul meci de sâmbătă, şi a spus că problemele medicale apărute săptămâna trecută în SUA au fost depăşite.

“Mă simt bine din nou, sunt sănătoasă, m-am antrenat foarte bine în aceste două zile la Cluj. Aştept să joc iar cu Irina, am făcut-o săptămâna trecută, va fi un meci dificil şi ştiu că va trebui să joc bine. Am auzit că biletele s-au epuizat, că sala va fi plină şi e întotdeauna frumos să joci cu un public numeros. Presiune am de vreo patru ani încoace, aşa că nu-mi fac probleme din acest punct de vedere. Cât despre meciul cu Simona, ea este un adversar foarte greu, am avut mereu meciuri grele împotriva ei şi aştept cu încredere şi acel duel, pe care îmi doresc să-l câştig”, a declarat actualul număr 3 WTA.

Mai jos puteţi vedea o galerie foto de la tragerea la sorţi, româncele arătând din nou o dispoziţie bună. Meciurile de sâmbătă şi duminică vor începe la ora 13:00, în meciul de dublu urmând ca perechea Monica Niculescu/Alexandra Dulgheru să dea peste Annicka Beck/Julia Goerges, ambii căpitani nejucători anunţând posibile schimbări, însă, în funcţie de evoluţia scorului de până atunci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *