Sport

FOTO Înfrângere cu repetiţie: Begu a pierdut în faţa lui Kerber exact ca în SUA. România începe cu stângul meciul cu Germania

Irina Begu a cedat sâmbătă în două seturi, 6-2, 6-3, meciul cu Angelique Kerber din deschiderea confruntării de Fed Cup dintre România şi Germania care se desfăşoară în acest weekend la Cluj.

Românca a fost învinsă de Kerber cu acelaşi scor ca acum o săptămână la turneul de la Charleston, în sferturi, unde numărul 3 mondial s-a impus tot cu 6-2, 6-3.

În primul set disputat sâmbătă la Cluj câştigătoarea Australian Open nu i-a dat nicio şansă numărului 35 mondial, reuşind să câştige la pas câteva ghemuri, pe fondul unor greşeli neforţate multiple din partea româncei.

Pe final de set Irina Begu a arătat o uşoară revenire, smulgând un ghem pentru 5-2, însă nemţoaiaca s-a impus cu 6-2, conform CJSport.ro.

Setul doi a început mai echilibrat cu Begu câştigând primul ghem. Ulterior nemţoaica s-a -desprins şi a “uitat-o” pe româncă la 3. După doar 1 oră şi 30 de minute Angelique Kerber părăsea triumfal arena clujeană.

Încurajări frenetice

Cei aproximativ 7.000 de oameni prezenţi în tribunele Sălii Polivalente din Cluj au încurajat-o în repetate rândri pe româncă, în special când era în prag de a obţine un pucnt sau de a slava o desprindere a adversarei.

În cel de-al doilea meci al zilei se întâlnesc Simona Halep, numărul 6 mondial şi Andrea Petkovic, numărul 30 în ierarhia WTA.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *