Sport

FOTO Înfrângere cu repetiţie: Begu a pierdut în faţa lui Kerber exact ca în SUA. România începe cu stângul meciul cu Germania

Scris de 39

Irina Begu a cedat sâmbătă în două seturi, 6-2, 6-3, meciul cu Angelique Kerber din deschiderea confruntării de Fed Cup dintre România şi Germania care se desfăşoară în acest weekend la Cluj.

Românca a fost învinsă de Kerber cu acelaşi scor ca acum o săptămână la turneul de la Charleston, în sferturi, unde numărul 3 mondial s-a impus tot cu 6-2, 6-3.

În primul set disputat sâmbătă la Cluj câştigătoarea Australian Open nu i-a dat nicio şansă numărului 35 mondial, reuşind să câştige la pas câteva ghemuri, pe fondul unor greşeli neforţate multiple din partea româncei.

Pe final de set Irina Begu a arătat o uşoară revenire, smulgând un ghem pentru 5-2, însă nemţoaiaca s-a impus cu 6-2, conform CJSport.ro.

Setul doi a început mai echilibrat cu Begu câştigând primul ghem. Ulterior nemţoaica s-a -desprins şi a “uitat-o” pe româncă la 3. După doar 1 oră şi 30 de minute Angelique Kerber părăsea triumfal arena clujeană.

Încurajări frenetice

Cei aproximativ 7.000 de oameni prezenţi în tribunele Sălii Polivalente din Cluj au încurajat-o în repetate rândri pe româncă, în special când era în prag de a obţine un pucnt sau de a slava o desprindere a adversarei.

În cel de-al doilea meci al zilei se întâlnesc Simona Halep, numărul 6 mondial şi Andrea Petkovic, numărul 30 în ierarhia WTA.

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 13 hours Sport
  DACĂ TOT DĂ ACEST ”GIGI BOCALI” AL CLUJULUI 2 MILIOANE DE EURO, U Cluj a avut o prestație execrabilă la Arad
 • Acum 14 hours Eveniment
  NU, nici asta nu e glumă de 1 Aprilie: Primăria Cluj-Napoca a pierdut procesul cu Curtea de Conturi, după ce a băgat peste 3 milioane de lei din bugetul local în buzunarele unor firme de salubritate. Nici județul nu e mai prejos: Urmează tura din acest an, de 31 milioane de euro prădată în salubritate
 • Acum 16 hours In vizor
  NICIO NOUTATE: Mediul privat ține economia României în spate. Pe banii privaților se face dezmățul bugetar
 • Acum 16 hours Politica
  NU E GLUMĂ DE 1 APRILIE, că guvernanții nu glumesc când buzunăresc: Ne paște un val nou de scumpiri
 • Acum 1 day In vizor
  Rareș Bogdan invocă ”forțe oculte“ care vor să-l compromită pentru că a deranjat la Bruxelles! Totul, după ce a apărut informația că ar fi cerut și el șpagă în scandalul de corupție de la Aeroportul Otopeni
 • Acum 1 day In vizor
  Mai ţineţi minte când Ziar de Cluj scria că “Pantelică de la “readepică” s-a pus pe şantajat operatorii de deşeuri cam fără frică”? Păi, pe anul 2022 a încasat de la operatorii de salubritate de peste 5 ori mai mult la Platforma temporară Pata Rât decât a plătit la CMID pentru eliminarea deșeurilor!
 • Acum 2 days Justitie
  EDUCAȚIE CU BĂTĂTORUL DE ȘNIȚERE: Un jandarm din Brașov, trimis în judecată la Tribunalul Militar Cluj, pentru rele tratamente și violență față de propriul copil. Pe ăștia îi caută cineva la cap când îi angajează?
 • Acum 2 days Din oras
  Cică și parcul ”Armătura” e aproape gata. Dacă și lucrătura aceasta arată a parc…
 • Acum 2 days Din oras
  AR FI DE RÂS, DACĂ NU AR FI DE PLÂNS: Directorul Eco Garden se laudă cu ce știe să facă UNTOLD într-o noapte: ”Am terminat de decopertat vechiul gazon”
 • Acum 2 days Politica
  Marcel Ciolacu, după negocierile cu vicepreședintele Comisiei Europene: ”Fermierii români vor primi ajutor din partea UE”
 • Acum 2 days Eveniment
  FRAUDĂ DE 2 MILIOANE DE EURO: Ucraineni cazați doar pe hârtie. Poliția a făcut descinderi și în Cluj
 • Acum 2 days Politica
  Ligia Deca, în contradicție cu ea însăși. A scos salariile profesorilor din proiectul legii Educației, la 20 de zile după ce a anunțat public că salarizarea profesorilor va fi în legea Educației
 • Acum 2 days Eveniment
  Bulgaria și România au înregistrat o scădere a prețurilor la energie electrică, ambele cu -8,44%
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE