Sport

FOTO: Gazonul de pe Cluj Arena, refăcut special pentru Naţională: „Va fi într-o stare foarte bună cu Lituania şi Spania”

Chiar în ziua în care selecţionerul României, Anghel Iordănescu, a dat de înţeles că amicalul Naţionalei cu Lituania ar putea fi mutat de la Cluj, din cauza stării proaste a gazonului, oficialii FRF au primit veşti bune din Ardeal.

Imediat după partida Universităţii Cluj de sâmbătă, firma care se ocupă cu îngrijirea gazonului de pe Cluj Arena a trecut la reparaţia acestuia. Astfel, s-a făcut o nouă supraînsămânţare, s-a pus nisip şi o folie specială pentru protecţie, iar directorul Cluj Arena, Radu Raţiu, a dat asigurări că gazonul va arăta perfect atât la meciul cu Lituania, cât şi la cel cu Spania, în cazul în care şi acest ultim amical va fi mutat la Cluj.

„În weekend s-a făcut o a doua supraînsămânţare, nisipare, precum şi alte tratamente, iar gazonul este protejat şi cu o folie specială. La finalul săptămânii viitoare acesta va fi într-o stare foarte bună, totul fâcându-se pentru ca cele două meciuri ale Naţionalei să se poată desfăşura în condiţii optime la Cluj. Măsurile pe care le-am luat le-am trimis şi celor de la FRF, iar specialiştii îşi pot da seama că gazonul va arăta foarte bine”, a spus, pentru CJSport.ro, Radu Raţiu.

Directorul Cluj Arena a dat de înţeles şi că „U” Cluj ar putea juca fără probleme meciul cu FCM Baia Mare, din 19 martie, fără ca acesta să mai fie amânat pentru a fi protejat gazonul, aşa cum s-a pus problema iniţial.

România ar trebui să joace la Cluj cu Lituania în 23 martie, iar dacă Arena Naţională nu va fi redeschisă, „tricolorii” ar putea rămâne în Ardeal şi pentru testul cu Spania, de pe 27 martie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *