Sport

FOTO: Demonstraţie de forţă la antrenament pentru Simona Halep, care a dat, mai apoi, peste 100 de autografe

Simona Halep a impresionat din nou la antrenamentele de la Cluj-Napoca, joi la prânz cea mai bună jucătoare de tenis a României oferind o nouă demonstraţie de forţă.

După ce, luni, a făcut două antrenamente tari în mai puţin de şase ore, Halep s-a pregătit astăzi cu doi sparring-partneri în acelaşi timp. Numărul 6 WTA i-a pus serios în dificultate pe cei doi jucători aflaţi de partea cealaltă a fileului, care aveau misiunea “doar” să returneze, pe rând, mingile trimise de Halep spre cele două margini ale terenului.

Loviturile care nu degeaba au dus-o pe locul doi mondial au fost savurate din plin de către spectatori, “Bravo, Simona!” auzindu-se cel mai des din partea celor peste 100 de fani care au asistat la şedinţa de pregătire. După demonstraţia de forţă, aceasta a dovedit că stă bine şi la capitolul îndemânare, aproximativ 5 minute Simona lovind mingea cu racheta ţinută doar în mâna stângă, potrivit CJSport.ro.

La finalul antrenamentului de aproximativ o oră, românca s-a salutat cu Angelique Kerber, cea care urma să intre din nou pe terenul din Sala Polivalentă, după care i-a anunţat pe fani că veni în 15 minute pentru a da autografe şi a face poze. Chiar dacă aveau să aştepte, într-un final, mai bine de trei sferturi de oră după favorita lor, suporterii nu au fost dezamăgiţi.

Aceştia au putut să obţină o amintire de la Simona Halep, cea care a primit câteva buchete de flori de la admiratorii săi şi a dat zeci de autografe pe mingi de tenis şi pe fotografiile care o înfăţişau, dar a făcut şi poze cu toţi cei care i-au solicitat acest lucru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *