Sport

FOTO: Demonstraţie de forţă la antrenament pentru Simona Halep, care a dat, mai apoi, peste 100 de autografe

Scris de 269

Simona Halep a impresionat din nou la antrenamentele de la Cluj-Napoca, joi la prânz cea mai bună jucătoare de tenis a României oferind o nouă demonstraţie de forţă.

După ce, luni, a făcut două antrenamente tari în mai puţin de şase ore, Halep s-a pregătit astăzi cu doi sparring-partneri în acelaşi timp. Numărul 6 WTA i-a pus serios în dificultate pe cei doi jucători aflaţi de partea cealaltă a fileului, care aveau misiunea “doar” să returneze, pe rând, mingile trimise de Halep spre cele două margini ale terenului.

Loviturile care nu degeaba au dus-o pe locul doi mondial au fost savurate din plin de către spectatori, “Bravo, Simona!” auzindu-se cel mai des din partea celor peste 100 de fani care au asistat la şedinţa de pregătire. După demonstraţia de forţă, aceasta a dovedit că stă bine şi la capitolul îndemânare, aproximativ 5 minute Simona lovind mingea cu racheta ţinută doar în mâna stângă, potrivit CJSport.ro.

La finalul antrenamentului de aproximativ o oră, românca s-a salutat cu Angelique Kerber, cea care urma să intre din nou pe terenul din Sala Polivalentă, după care i-a anunţat pe fani că veni în 15 minute pentru a da autografe şi a face poze. Chiar dacă aveau să aştepte, într-un final, mai bine de trei sferturi de oră după favorita lor, suporterii nu au fost dezamăgiţi.

Aceştia au putut să obţină o amintire de la Simona Halep, cea care a primit câteva buchete de flori de la admiratorii săi şi a dat zeci de autografe pe mingi de tenis şi pe fotografiile care o înfăţişau, dar a făcut şi poze cu toţi cei care i-au solicitat acest lucru.ULTIMA ORĂ

 • Acum 14 hours In vizor
  NE ÎNCADRĂM, DIN NOU, ÎN TERMENE: Podul Porțelanului care trebuia să fie gata la data de 26 noiembrie 2022 OSĂ fie gata undeva în 2023. Acum, de la ultima vizită de lucru a lui Emil Boc, a săltat la ”gata în proporție de 90%”
 • Acum 15 hours Politica
  Ciolacu: Opoziția nedreaptă a Austriei este un cadou gratuit de Crăciun pentru Vladimir Putin. Cu siguranță, vor exista consecințe pentru Austria în urma acestui vot absurd!
 • Acum 16 hours In vizor
  NI SE ȘOPTEȘTE ÎN CASCĂ: Constructorii de la Parcul Feroviarilor încep să-și scoată gunoaiele pe care le-au îngropat de dimineață. E bună și mult hulita mass media la ceva
 • Acum 16 hours General
  MAI E DE MULS DE LA SCLAVII EUROPEI! Austria și Olanda au votat împotriva aderării României și Bulgariei la Schengen. Olanda s-a opus de fapt Bulgariei, care este însă la pachet cu România. Croația intră în Schengen de la 1 ianuarie 2023. Plus: elefantul pe care nu vea nimeni să-l vadă
 • Acum 17 hours In vizor
  ALO, GARDA DE MEDIU CLUJ, aţi fost sesizaţi, de ce nu verificaţi de ce se îngroapă deşeuri în şantierul Parcul Feroviarilor! Că şi primăria Cluj-Napoca a fost sesizată, dar se tace asurzitor!
 • Acum 18 hours Sanatate
  În plin sezon de viroze, Ministerul Sănătăţii “dă”, numai la “Cliuuj”, “că-i fain”, câte 4 – 6 ore de aşteptare părinţilor şi copiilor bolnavi în UPU. “Â-mi cer scuze la domni pacenţi!”
 • Acum 19 hours FOTOGRAFILA
  Protest în faţa Curţii de Apel Cluj: “Tişe, Vakar, județul Cluj nu l-ați primit moștenire”
 • Acum 19 hours PubliNews
  În luna sărbătorilor, Iulius Christmas Market din Iulius Parc îi poartă pe vizitatori în lumea de basm a Crăciunului
 • Acum 20 hours Eveniment
  Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, primește la Cluj-Napoca premiul unei asociații pentru cultură democratică europeană
 • Acum 20 hours In vizor
  Firma ONCOS nu e vinovată pentru minciunile unei mămici mitomane! Presa locală e varză!
 • Acum 21 hours In vizor
  Emil Boc: Construcția pasajulului de la Tăietura Turcului OSĂ înceapă anul viitor. Tot printr-o “randare” pe laptop, Maestre?
 • Acum 22 hours Vocea ta
  Dragoş Damian, Terapia Cluj: Strategia naţională de sănătate 2022-2030 a Ministrului Alexandru Rafila. Şi figura 38 de la pagină 24, o poză care te pune pe gânduri
 • Acum 23 hours Politica
  După ce guvernele lui şi-au bătut joc de Constituţie timp de doi ani, încălcând drepturile şi libertăţile civile, Klaus Iohannis şi-a slăbit niţel legăturile de la clăpari să ne vorbească despre “cărticică”: “Constituţia este cea mai importantă armă pe care o avem”
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE