FOTOGRAFILA

FOTO Cârpeală genială făcută de primăria Cluj-Napoca în stația de autobuz de la Gară. Au ascuns mizeria sub preș, au rezolvat problema

Stația de autobuz din Piața Gării e celebră în Cluj-Napoca. Celebră mai ales pentru mizerie și pentru gheretele sinistre care fac deliciul ochiului oricărui turist care vine cu trenul în orașul comoară.

Așadar, după zeci de ani în care stația a fost mâncată de timp și de rugină, primăria Cluj-Napoca a decis să radă tot. Pasul 1, proiect de hotărâre prin care gheretele (și tot ce e neplăcut ochiului) vor fi dărâmate. 

CONFORM Proiectului de hotârăre 12 din 31 octombrie, „privind demolarea imobilului cu nr. topo. 9316-C1, 9489-C1 situat în municipiul Cluj-Napoca, P-ța Gării. Proiect din inițiativa primarului”, ar trebui să scăpăm de mizerii cât mai rapid. Sincer, cât de complicat e să dărâmi trei gherete? 

Întrebare retorică, căci răspunsul îl dă tot primăria. Până să se apuce de demolat (peste un an, peste o zi, peste cinci mandate de Emil Boc), au rezolvat problema în cel mai boc stil, și au acoperit tot ce se putea acoperi cu prelate de camion, pictate cu poze ale orașului. 

PS: Oare sunt prelate de ălea șmechere cu 15.000 euro metrul pătrat? Întrebare retorică, desigur. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *