Din oras

FOTO Asistații sociali au adunat gunoaiele din cartierul Dâmbul Rotund

Viceprimarul Dan Tarcea a anunțat că asistații sociali din municipiu au fost puși la muncă. Aceștia împreună cu firmele de salubrizare au adunat gunoaiele din zona Dâmbul Rotund.

„În această săptămână în zona Dâmbul Rotund s-a desfășurat o acțiune de salubrizare cu asistații sociali și cu firmele de salubrizare. Numai împreună autorități și cetățeni deopotrivă putem să menținem mediu înconjurător curat”, potrivit viceprimarului Tarcea. 

Tarcea anunța zilele trecute că au fost descoperite 650 de rampe ilegale. Cei care au fost idenficiați au fost amendați cu sume cuprinse între 6000 și 10.000 de lei și au fost nevoiți să adune gunoiul aruncat. 

Primăria Cluj-Napoca pune la dispoziția clujenilor două puncte de colectare a deșeurilor, pe strada Bucium fn din cartierul Mănăștur și pe strada Fabricii fn din cartierul Mărăști (sub pod Fabricii).

Ziar de Cluj a atras atenția prin nenumărate materiale asupra mizeriei care se găsește în toate cartierele Clujului, imediat ce sunt părăsite arterele principale. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *