In vizor

FOTO – Pivariu îi MINTE pe floreșteni: Malurile Someșului din Florești sunt la fel de pline de gunoaie

Ziar de Cluj l-a prins pe primarul Pivariu cu minciuna. Acesta a susținut azi că măsurile luate de el au diminuat cantitatea de deșeuri de pe malul Someșului cu 90%, doar că realitatea din teren îl contrazice. În Florești Someșul este în continuare o rampă de gunoi.

Primarul Bogdan Pivariu a ajuns să facă declarații menite să sune bine la radio (vă spuneam în repetate rânduri că modelul său e primarul Emil Boc), declarații care însă sunt departe de realitatea din comună. 

Iată ce a susținut azi primarul din Florești: „Aproape 90% din ceea ce am găsit la  momentul preluării mandatului s-a diminuat în acest moment. Sigur că au fost mai multe măsuri întreprinse. Au fost amplasate containere pe malul Someșului, care spre supărarea mea sunt întotdeauna pline, dar avem bucuria că acele deșeuri nu ajung în Someș. Au fost amplasate camere de supraveghere în zonele critice”.

În imaginile surprinse chiar azi, se poate observa cum cantitatea de deșeuri este aceeași, iar Someșul este tot o groapă de gunoi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *